Opleiding Technisch Beheerder/Opzichter Onderhoud in maart van start

Opleiding Technisch Beheerder/Opzichter Onderhoud in maart van start

Gepubliceerd op:

Werk je in het beheer en onderhoud, bijvoorbeeld bij een woningcorporatie of bouwbedrijf? Dan is de opleiding Technisch Beheerder/Opzichter Onderhoud écht iets voor jou! Bij deze opleiding leer je alles over het integraal beheer en onderhoud van complexen. Ook krijg je inzicht in wat er allemaal komt kijken bij meerjarenonderhoudsplanningen.

De opleiding bestaat uit acht verschillende modulen die je ook los kunt volgen. Om je diploma Technisch Beheerder/Opzichter Onderhoud te behalen, moet je de twee verplichte modulen en minimaal vier technische keuzemodulen succesvol afronden. Bekijk hier de verschillende modulen.

Van start met de basismodule
Op 2 maart start de (verplichte) module Basis Technisch Beheer en Onderhoud, waarin je van alles leert over verouderingsprocessen van materialen, bouwdelen en constructies en welke informatie er nodig is om tot een optimaal meerjarenonderhoudsplan te komen. We kijken met een commercieel, financieel en technisch oog naar de problematiek en gaan in op zaken als duurzaamheid en geldende wet- en regelgeving, voorschriften en richtlijnen. Tot slot kijken we naar jouw plek in de beheerorganisatie en naar de taken en werkzaamheden die jij voor of met anderen verricht.

Meer informatie
Wil je meer weten over de opleiding Technisch Beheerder/Opzichter Onderhoud of over een van de modulen? Neem dan contact op met contactpersoon van de opleiding, Mirjam Sentel via sentel@bob-kob.nl of telefonisch via 079 325 24 50

Een greep uit ons leveranciersregister

Breman Installatiegroep
Breman Woningbeheer; uw partner voor service- en installatiewerkzaamheden ...
Falco BV
Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving ...
Tenten Solar Zonnepanelen B.V.
Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...