Breman Installatiegroep

  1. Leveranciers »
  2. Bouw »
  3. Installatietechniek »
  4. Breman Installatiegroep

Breman Installatiegroep

Bezoekadres
De Blokmat 17
8281 JH Genemuiden
Contactgegevens
Telefoon: 0800 - 442 22 44
Iedereen energiepositief
Breman is een familiebedrijf van ruim 1.800 installatie-experts die vanuit 26 vestigingen bouwen aan een toekomst vol duurzame technische installaties. Iedereen energiepositief in 2025, dat is ons doel. Dan geven wij meer energie terug dan het kost aan medewerkers, klanten en de aarde. En als we samenwerken, kunnen we vandaag al het verschil maken voor morgen. Dát is waar wij voor gaan.

Waar zijn wij van?
We gaan volop voor de energietransitie en bieden daarin duurzame oplossingen voor mens, aarde en maatschappij. Wij zijn van de hele levenscyclus van de installaties in gebouwen met bewoners en gebruikers. We gaan altijd voor de meest duurzame oplossing. Voor nu en later. We helpen graag bij het maken van slimme keuzes op het gebied van cv-ketels, warmtepompen, zonnepanelen en ventilatie. Alles wat we doen staat in het teken van de toekomst met een beter woon- en werkklimaat.

Wat doet Breman
De collega’s bij de gespecialiseerde Breman-vestigingen zijn werkzaam binnen woningbouw, woningbeheer, utiliteit, woningrenovatie en we hebben een eigen installatiefabriek. Onze mensen houden zich dagelijks onder andere bezig met duurzame energiesystemen, verwarmingsinstallaties, elektrotechniek, regeltechniek en service en onderhoud voor de zakelijke en particuliere markt.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Revoort maakt ruimte voor Woningcorporaties ...

Risicomanagement bij woningbouwcorporaties is vast goed!

Hernieuwbare energie voor de mensen ...

Resultaatgericht samenwerken aan de daken van de toekomst ...