Woningstichting Nijkerk kiest voor ‘skarp’ sturen en verantwoorden

Woningstichting Nijkerk kiest voor ‘skarp’ sturen en verantwoorden

Gepubliceerd op:

Het terugbrengen van de administratieve lasten door de inzet van slimme automatisering staat niet alleen bij grote, maar ook bij kleinere woningcorporaties volop in de belangstelling.

Voor het automatiseren van de stuur- en verantwoordingsinformatie heeft Woningstichting Nijkerk gekozen voor SKARP. Woningstichting Nijkerk (WSN) verhuurt ruim 3.000 woningen in de gemeente Nijkerk en werkt aan verschillende nieuwbouwprojecten.

SKARP ondersteunt WSN bij het realiseren van het management-dashboard met daarop de voor WSN belangrijkste informatie, zodat de performance van de corporatie op ieder moment inzichtelijk is. Uitgangspunt is zoveel mogelijk gebruik te maken van marktstandaarden, zoals VERA, de KPI-definities van Corpodata en het RGS (Referentie Grootboekschema), waardoor WSN flexibel blijft bij veranderende vragen vanuit de organisatie of externe toezichthouders.

De implementatie wordt in korte sprints uitgevoerd die direct zichtbaar resultaat op het dashboard opleveren. Hierdoor krijgt WSN niet alleen de uitkomsten van de KPI’s te zien, maar door te drillen naar de details, ook direct inzicht in de datakwaliteit in haar bronsystemen.

SKARP is trots op deze nieuwe klant en zal WSN vanuit haar Analytics-as-a-Service concept volledig ontzorgen op het gebied van technische infrastructuur en hosting. Professionele Business Intelligence oplossingen zijn nu ook bereikbaar voor kleinere corporaties!

Op het Corporatieplein te Houten werd de samenwerking bekrachtigd, op de foto directeur-bestuurder Peter Toonen van WSN en Richard van der Zee van SKARP.

Een greep uit ons leveranciersregister

SmartDocuments
SmartDocuments is van de grond af aan gebouwd om de documentcreatie te automatiseren ...
RENSON
Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!
Hofmeier I Interim & Consulting
Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...