De kracht van energie besparen:  vervang tijdig uw meetsysteem

De kracht van energie besparen: vervang tijdig uw meetsysteem

Gepubliceerd op:

De samenleving digitaliseert en duurzaamheid staat hoog op de agenda. Daarnaast staat de energiemarkt op scherp. In deze snel veranderende wereld lopen veel complex beheerders met verouderde meetsystemen tegen problemen aan omdat het gebouw vaak niet goed is uitgerust en (nog) niet voldoet aan de eisen van de EED. Bent u al zover dat u nadenkt over een oplossing?

Het is onze missie om met onze meetsystemen, diensten en uitermate betrokken team bij te dragen aan groene, duurzame en gezonde gebouwen. Dus ook die van u! Wist u dat het Techem Smart System (TSS) hieraan bijdraagt? Dit netwerk dient als ruggengraat voor verwarmingskosten, warm water, tapwater, elektra, gas en rookmelders. Het is de basis voor:
  • Een super snelle afrekening (binnen 2 weken!)
  • 24/7 systeem bewaking.
  • Gebouwen met TSS hebben minder schattingen dan gebouwen zonder.
  • Een 99% nauwkeurige afrekening.
  • Online inzicht in verbruiken en meterstanden.
  • EED-proof.
Tot zo ver het ideaalplaatje. Want de eerste stappen naar de vervanging van het meetsysteem is voor veel beheerders nog een behoorlijke uitdaging. Om hen hierin vooruit te helpen, bieden we maximale dienstverlening met een geringe investering.
Want met, bijvoorbeeld, een all-incontract (huur i.p.v. koop) profiteert u opnieuw van 10 jaar garantie (op radiatormeters), betaalt u jaarlijks een laag bedrag per meter en heeft u de zekerheid van onze nauwkeurige en transparante dienstverlening!

Neem contact op via T. 076 57 25 850 voor vragen over (de vervanging van) uw meetsysteem of het Techem Smart System netwerk. Een adviesgesprek inplannen met een accountmanager kan ook.

Doe de check!
Is uw meetsysteem aan vervanging toe? Download de checklist


Een greep uit ons leveranciersregister

Itho Daalderop
Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...
NIBE Energietechniek
Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...
Spectrus B.V.
Spectrus Licht & Advies gaat verder dan alleen verlichting ...