Nooit meer op de tast je voordeur vinden

Nooit meer op de tast je voordeur vinden

Gepubliceerd op:

Het sluipt erin. Eerst gaat een lamp stuk en vervang je die. Een maand later is de armatuur weer stuk. Je vervangt ‘m nog een keer. Bij de volgende keer laat je het erbij zitten en zoek je op de tast je sleutels en je weg in het trappenhuis. Klinkt herkenbaar? Veel VvE’s hebben verouderde verlichting die om de haverklap stuk gaat. Dat is simpel op te lossen. Lees mee met het verhaal van deze VvE.

Geen idee waarom verlichting stuk ging
In een flatgebouw voldeed de verlichting duidelijk niet meer aan de eisen van deze tijd. De VvE startte in overleg een zoektocht naar een partij om dit op te lossen. Ze hadden geen idee waardoor het nou precies kwam dat de verlichting steeds niet werkte. Pre-Lite deed een analyse en kwam al snel met de oorzaak. En de oplossing. Het bleek te liggen aan de waterdichtheid en uitdroging van de afscherming. De kappen gingen hierdoor stuk en de verlichting viel uit.

Snel een slimme oplossing gevonden
In overleg met de VvE kwam Pre-Lite met een snelle en slimme oplossing. Ze installeerden armaturen uit hun eigen serie ‘Rijn’. De verlichting is daarmee op verschillende manieren in te stellen op verschillende plekken. De entree zetten we op dimstand en de galerijen ook. Zo hebben bewoners geen last van te veel lichtinval in hun woning. Verder stelde Pre-Lite een dag-nachtstand in zodat de verlichting alleen brandt als het nodig is. Daarmee bespaart de VvE ook fors op de energierekening.  In de kelderboxen en het trappenhuis lopen uiteraard niet de hele dag mensen. Daarom stelde Pre-Lite de verlichting in met bewegingssensoren.

Besparing en veilig gevoel
De VvE is enorm tevreden met de snelle en slimme oplossing. Ze besparen op de energierekening, voelen zich weer veilig in hun eigen gebouw en kunnen gewoon hun sleutels weer vinden als ze bij hun voordeur staan.

Vrijblijvende analyse plannen
Ook last van verouderde verlichting? Neem net als deze VvE contact op voor een vrijblijvende analyse. Bel Aad voor een afspraak +31(088) 2366050 of bezoek onze website pre-lite.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

ACQOM Trading B.V.
Bij ACQOM staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...
Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...