Vocht in de kruipruimte verantwoordelijk voor veel nare problemen

Vocht in de kruipruimte verantwoordelijk voor veel nare problemen

Gepubliceerd op:

Verlies van wooncomfort, vocht en schimmelproblemen, ongedierte, gezondheidsschade en constructieproblemen? Vocht in de kruipruimte is vaak de grootste boosdoener.


Als specialistische partner voor o.a. woningcorporaties, onderhoudsbedrijven en VvE's, brengt Van Lierop de onderhoudsstatus van woning(en) in beeld. Naast complete kruipruimterenovaties verzorgen wij ook (planmatig) reparaties- en mutatieonderhoud. Bij ons staat goede communicatie met bewoners centraal en onze korte lijnen, vakbekwaamheid en flexibiliteit maken ons tot een fijne partner bij zowel grootschalige als kleine renovaties.

Voor bodemisolatie maken we altijd gebruik van de isolatieproducten ISOCHIPS® en ISOPARELS®. Deze producten besparen energie en reduceren de CO2-uitstoot. Ze verlagen de luchtvochtigheid in de kruipruimte en in de bovenliggende woning. Een droge kruipruimte voorkomt houtrot, zwamproblemen en betekent behoud van de constructie en meer wooncomfort voor jou als bewoner.

Als een vloer ernstig beschadigd is, bijvoorbeeld door zwamaantasting of vocht, vervangen wij geheel of gedeeltelijk. Dit doen we met hout of een geïsoleerde renovatie-systeemvloer. Beide vloeren zijn ideaal voor zowel kleinschalige als grootschalige renovatie.


Een greep uit ons leveranciersregister

Hagemans Vastgoedonderhoud
Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...
Breijer Legionellapreventie
Drinkwater is letterlijk van levensbelang. Daarmee wilt u geen enkel risico lopen, en terecht ...
Aalberts hydronic flow control
Wij bieden succesvolle en innovatieve oplossingen voor o.a. woningbouw, utiliteitsbouw en duurzame energie ...