Renson lanceert de Fixscreen Solar: dé renovatie-screen op zonne-energie

Gepubliceerd op:

Grote ramen zorgen voor flink wat daglicht binnenshuis. En dat is mooi meegenomen, maar afgelopen zomer bewees nog maar eens dat er ook een keerzijde aan de medaille is. Oververhitting loert namelijk om de hoek, als je geen maatregelen neemt om de zon tegen te houden nog voor die het glas bereikt. Dankzij de Fixscreen Solar kan dat heel eenvoudig ook bij bestaande ramen, zonder kap-, breek- of elektriciteitswerken.

De Fixscreen Solar is een windvaste screen om voor het raam te plaatsen. Dit type doekzonwering werkt – dankzij een zonnecel op de voorkant van de kast – op zonne-energie, zonder elektrische bedrading. Dat betekent dat die eenvoudig en zonder breekwerken op elk raam gemonteerd kan worden, tot maximum 10,8 m². Daarmee is de Fixscreen Solar de perfecte oplossing voor renovatie of installatie op bestaande woningen om oververhitting binnenshuis in de toekomst voor te zijn.

De compacte zonnecel kan naar keuze links of rechts op de kast geplaatst worden. De screen wordt standaard geleverd met een radiogestuurde motor en de batterij bevindt zich in een kokerprofiel onder de kast. Zowel motor als batterij zijn eenvoudig bereikbaar.

Dynamische doekzonwering als deze zorgt trouwens niet alleen voor aangename binnentemperaturen in de zomer, maar laat tegelijk ook toe om in de winter toch optimaal te blijven besparen op stookkosten dankzij de binnenvallende zon.

Robuust, nuttig, veelzijdig: De verticale screens van Renson zijn gemaakt van massieve geëxtrudeerde aluminiumprofielen en aluminiumgietstukken en uitgerust met Fixscreen-technologie. Ze zijn leverbaar in alle RAL-kleuren tot een maximale breedte van vier en een maximale hoogte van drie en een halve meter met glasvezel- en polyesterdoeken, PVC-vrije doeken of verduisterende doeken in talrijke structuren en kleuren. Met buitendoekzonwering worden zonnestralen tegengehouden nog voor die het glas bereiken, maar bovendien bieden verticale screens in gesloten toestand ook bescherming tegen insecten.

  

Een greep uit ons leveranciersregister

Unexus
Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Lightronics B.V.
Altijd de juiste lichtoplossing ...