Studentenhuisvester SSH live met Key2Wocas van Centric

Studentenhuisvester SSH live met Key2Wocas van Centric

Gepubliceerd op:

Na een implementatietraject dat in april 2015 begon, is de studentenhuisvester SSH live gegaan met Key2Wocas, het informatiesysteem voor woningcorporaties. Centric heeft Key2Wocas gekoppeld aan de door de SSH gebruikte software van Batavia Groep, zodat Nederlandse en buitenlandse studenten nu online via het huurdersportaal verzoeken kunnen indienen en betalingen kunnen doen.


Daarnaast zijn er koppelingen met DISKIS, CODA en Homerun geïmplementeerd. Met Key2Wocas kan de SSH het aantal handmatige handelingen beperken en een betere sturing geven aan haar bedrijfsprocessen.

Erik Lammers van HC&H, in de rol van projectleider namens de SSH: “De specifieke wensen van de SSH op het vlak van koppelingen, het gevraagde maatwerk voor het gereserveerde aanbod voor internationale studenten, BTW en de bijkomende samenwerking met derden (Batavia) maakte het een complexe implementatie. Zeker gezien die complexiteit heeft Centric bijzonder goed werk verricht; de consultants hebben uitstekend gepresteerd en ook de projectmanager van Centric verdient complimenten.”

In de toekomst wordt de huidige oplossing hoogstwaarschijnlijk uitgebreid met een documentmanagementsysteem en een datawarehousesysteem.

Over Key2Wocas
Key2Wocas is een speciaal voor woningcorporaties ontwikkeld compleet en flexibel bedrijfsinformatiesysteem dat de operationele bedrijfsprocessen ondersteunt. Het is gebaseerd op één kernsysteem en een centrale database waarin de gegevens, kernactiviteiten en documenten voor wonen, vastgoed en financiën maar eenmalig hoeven te worden vastgelegd. Het is volledig geïntegreerd met diverse mobiele oplossingen voor buitendienstmedewerkers, portalen voor huurders, aannemers en deurwaarders en MS Office-producten. Daarnaast biedt Key2Wocas u de keuzevrijheid om expertsystemen en modulaire systemen van derden te koppelen zoals woonruimtematchingsystemen. Key2Wocas biedt een unieke ondersteuning voor zaakgericht werken inclusief een documentmanagementsysteem en geïntegreerde BI-tool.

Over de SSH
De SSH (Stichting Studenten Huisvesting) is de studentenhuisvester van Nederland met ruim 19.000 kamers en woningen in de regio’s Utrecht, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Rotterdam, Zwolle en Groningen. Sinds 1956 maken zij zich hard voor goede en betaalbare woonruimten voor studenten en bijzondere groepen jongeren.

De SSH richt zich op:
  • verhuur aan studenten én gereserveerd aanbod voor internationale studenten
  • het realiseren van nieuwe en eigentijdse studentencomplexen
  • het bevorderen van de doorstroom van studenten naar starterswoningen

Een greep uit ons leveranciersregister

Unexus
Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...
Unilin Insulation B.V.
UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...
Quality Creations International
Producten die het eenvoudig mogelijk maken brandveilig te leven ...