Vrijdag adviesdag voor woningcorporaties

Vrijdag adviesdag voor woningcorporaties

Gepubliceerd op:

Per 1 juli 2019 ga ik voor de overheid werken. Na 4 jaar inhuur ga ik in vaste dienst bij HHNK: Hoogheemraadschap Hollandsnoorderkwartier. Daar zet ik verdere stappen in mijn ontwikkeling. Wet en regelgeving, WRR- en ombudsman rapporten, gedragspsychologie en informatie omtrent leefstijlen vertaal ik in projecten binnen meerjarige programma’s voor (digitale) dienstverlening.


Snelle, begrijpelijke en gerichte hulp en ondersteuning voor burger en bedrijf (klant) staat daarbij centraal. We leiden medewerkers door middel van projecten op en ondersteunen de processen met systemen en (big) data. De governance (planmatig beheerste) rondom ontwikkeling van systemen en digitale infrastructuur voldoet daarbij aan de hoogste eisen rondom veiligheid en privacy.

De ruim 10 jaar ervaring in schoning en digitalisering van alle archieven van woningcorporaties, detachering van studenten en advisering rondom inrichten en selectie van documentmanagement blijft voor woningcorporaties beschikbaar op vrijdagen.

Naast algemene onderwerpen heb ik veel ervaring omtrent:
  • ordenen en indexeren van archieven;
  • scannen van woondossiers;
  • digitaal splitsen van woondossiers met kopie ID en inkomstengegevens;
  • woningwaardering vraagstukken.
Na afspraak kom ik bij u langs voor een workshop, projectstartup of brainstormsessie over projecten of bedrijfsvoering. Deze afspraak bereiden we samen per mail en telefoon voor zodat u die dag ook een concreet resultaat ervaart.

Wilt u meer weten of heeft een concrete vraag? U kunt u mij bereiken op via info@companytesuji.com of via 06 53 8181 60.

Hartelijke groet,
Michiel Franzen

Een greep uit ons leveranciersregister

Storax B.V.
STORAX B.V. is al meer dan 40 jaar de meest complete mattenindustrie met productie in Nederland ...
MVGM
MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen ...
Aon
Dragen wat je kunt, verzekeren wat je moet ...