0 op de meter

0 op de meter

Gepubliceerd op:

De deal ‘Stroomversnelling Koopwoningen’ is een samenwerking tussen enerzijds bouwpartijen en leveranciers en anderzijds gemeenten, energiemaatschappijen en wijkambassadeurs. Het doel van deze samenwerking is om Nul op de Meter-verbouwingen te creëren voor woningen gebouwd tussen 1950 en 1980. Dit doel kan alleen bereikt worden door een flinke investering in energiebesparende maatregelen.

NVT Onderhoudsgroep is er voor deze deal als enige uitvoerende partij in geslaagd om de investering onder de gestelde grens van € 45.000 incl. btw te behouden.
Met haar partners Whirlpool, Brink Climate Systems, Norm-Teq en Termokomfort is er een configuratie ontwikkeld waarmee woningen kunnen worden ge-upgrade tot een Nul op de Meter-woning.
Eventueel reeds aangebrachte verbeteringen zullen de kostprijs van de upgrade verlagen (het zogenaamde afplussen). De verbeteringen zijn erop gericht om het uiteindelijke energieverbruik op 0 te krijgen.

Huiseigenaren kunnen deze investering bekostigen door middel van leasen, een ‘groene lening’ of het verhogen van de bestaande hypotheek tegen aantrekkelijke rentes welke, onder voorwaarden, fiscaal aftrekbaar zijn. De kosten van de aflossing worden opgevangen door de lage energierekening waardoor huiseigenaren, zonder extra woonlasten, in een behaaglijk en energieneutraal huis kunnen wonen.

Voor meer informatie:
www.duurzaamencomfortabelbouwen.nl
www.stroomversnellingkoopwoningen.nl
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/renovatie/nvt-onderhoudsgroep-bv

Een greep uit ons leveranciersregister

Polygon
Polygon is dé specialist in het schadeherstel en klimaatoplossingen ...
Aareon
Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal) ...
Unilin Insulation B.V.
UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...