Comfort Partners tekent voor onderhoud installaties Groene Hart Corporaties

Comfort Partners tekent voor onderhoud installaties Groene Hart Corporaties

Gepubliceerd op:

Groene Hart Corporaties ziet een meerwaarde in een relatie met een professionele partner. Comfort Partners en Feenstra tekenen een nieuw onderhoudscontract voor tussen de 5000 en 8000 individuele cv-installaties.


In de aanloop naar het contract is gekeken naar belangrijke kritische succesfactoren zoals transparantie van de organisatie, de certificeringen, klachtenmanagement, klanttevredenheid en rapportage over de prestatieafspraken. Groene Hart Corporaties ziet een meerwaarde in een relatie met een professionele partner.

De energieprestatie van een woning wordt voor een deel bepaald door de verwarmingsinstallatie. Comfort Partners biedt een partnership waarbij we verder kijken dan alleen de installatie. Groene Hart corporaties verwacht dat we meedenken aan innovatie, ontwikkeling, energieprestatie en duurzaamheid.

Comfort Partners en Feenstra zullen gezamenlijk een gedegen meerjaren onderhoudsplan aanbieden.

De Groene Hart Corporaties Woonpartners, QuaWonen, Mozaiek Wonen, en Woonforte zijn voornemens een aantal diensten gezamenlijk in te kopen. Een daarvan is de inkoop van onderhoud voor individuele verwarmingsinstallaties.
  • Woonpartners is een woningcorporatie in Zuid-Holland, actief in Waddinxveen, Gouda, Zuidplas en Alphen aan den Rijn. De organisatie streeft naar het leveren van hoge kwaliteit, zowel op het gebied van de dienstverlening en de werkorganisatie als het woningbezit en de leefomgeving.
  • QuaWonen is een corporatie met een hoge ambitie. De context waarin we ons werk doen verandert sterk. Overheidsbeleid is erop gericht dat mensen eerder en langer zelfstandig wonen. We willen in Nederland uiteindelijk naar energieneutrale woningen. En we vinden het belangrijk dat mensen met een verschillende achtergrond prettig samenleven in buurten die schoon en veilig zijn.
  • Mozaïek Wonen is een middelgrote woningcorporatie in het Groene Hart. Ze verhuren bijna 10.000 voornamelijk sociale huurwoningen in Gouda, Bodegraven, Nieuwerbrug en Moordrecht. Zij bieden een thuis aan mensen met een smalle beurs door goede en betaalbare huisvesting én bijzondere aandacht en zorg voor degenen die dat nodig hebben.
  • Met bijna 11.000 huurwoningen is Woonforte de grootste verhuurder van sociale huurwoningen in de gemeente Alphen aan den Rijn. Woonforte wil graag een rol van betekenis spelen in het thuis voelen. Daar werken ze hard aan met een deskundige groep van medewerkers die betrokken zijn. Zij hebben oog voor de mensen, met een hart voor alles wat met wonen te maken heeft.
Foto: Groene Hart Corporaties, Comfort Partners en Feenstra tijdens het tekenmoment.

Een greep uit ons leveranciersregister

Valprevent BV
Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen ...
IMI Hydronic Engineering
IMI Hydronic Engineering is specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...
Nijver
Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers ...