Partnership cegeka-dsa en Mavim

Partnership cegeka-dsa en Mavim

Gepubliceerd op:


Veenendaal, 6 april 2017 - Tijdens INSPIRE - het jaarlijkse event voor de vastgoedmarkt van cegeka-dsa - hebben cegeka-dsa en Mavim hun partnership gepresenteerd. De samenwerking is erop geënt om de implementatie en inzet van informatietechnologie binnen woningcorporaties te verbeteren en daarmee de procesgerelateerde activiteiten van medewerkers te vergemakkelijken. Hierbij ligt de focus op effectieve samenwerking, efficiëntieverbetering en kennisvergroting.

“Implementaties van bedrijfskritische systemen worden vaak gekenmerkt door flinke vertragingen, doordat er in de verkenningsfase te veel op de details wordt ingegaan. Hierdoor wordt vaak voorbijgegaan aan de essentie, wat leidt tot een lage adoptiegraad bij eindgebruikers in de eindfase van het traject”, licht Jean-Jacques Vossen, CEO bij Mavim toe. “De software van Mavim is uitermate geschikt om mensen, processen en systemen met elkaar te verbinden en de impact van wijzigingen inzichtelijk te maken. Het lag daarom voor de hand om in samenwerking met cegeka-dsa een best practice te ontwikkelen waarmee organisaties direct aan de slag kunnen en direct tot de kern kunnen komen.”

De bestpractice-oplossing is gebaseerd op Microsoft-technologieën en bevat een volledige integratie met Dynamics Empire, het ERP-systeem van cegeka-dsa. Op termijn zal een koppeling met Power BI worden gerealiseerd, waarmee alle beschikbare data kunnen worden omgezet in rijke analyses en heldere visuele rapportages. Dit geeft beslissers op elk niveau inzicht in de voor hen relevante informatie. Uiteraard is de best practice gebaseerd op het CORA  procesmodel, waardoor woningcorporaties over een ‘full solution’ beschikken voor de vastlegging van processen, systemen en de gehele informatie-architectuur die specifiek voor hen van belang is. 

“Cegeka-dsa en Mavim onderkennen beiden het belang van een goede samenwerking tussen de business en IT, alsmede van een soepele gebruikersadoptie van de ERP-oplossing. Dat maakt de samenwerking tussen onze organisaties bijzonder”, zegt Anton Vreugdenhil, algemeen directeur bij cegeka-dsa. “Het draait namelijk niet alleen om de processen binnen het ERP-systeem, maar ook om de bedrijfsprocessen daaromheen. Met onze gezamenlijke oplossing trachten we de kloof te dichten tussen technologie en de dagelijkse gang van zaken binnen een corporatie. Door de ondersteuning vanuit een niet-technisch perspectief en de toepassing van Microsoft-technologieën, vormt Mavim een natuurlijke aanvulling op Dynamics Empire”, aldus Vreugdenhil.

Op 11 april staan zowel Mavim als cegeka-dsa op de Corporatie Kennis LIVEdag van CorporatieMedia in ExpoHouten, tijdens de presentaties zullen ze de best practice toelichten.

Over Cegeka-dsa
Cegeka-dsa is dé ERP-dienstverlener voor de Nederlandse vastgoedmarkt. Cegeka-dsa levert met Dynamics Empire een moderne up-to-date integrale ERP-oplossing op Microsoft-standaarden. Klanten in de vastgoedmarkt profiteren van onze schat aan kennis en jarenlange ervaring.
Over Mavim
Voor organisaties die hun businessmodellen willen wijzigen, een nieuwe weg willen inslaan naar digitalisering of wendbaarder willen worden om beter in te kunnen spelen op veranderingen, biedt Mavim een platform dat grote bedrijfstransformaties en continue verbeterinitiatieven helpt te effectueren.

Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
NARIS
Risicomanagement bij woningbouwcorporaties is vast goed!