Nijver

Bezoekadres
Landdrostlaan 51
7327 GM Apeldoorn
Contactgegevens
Telefoon: 088 - 204 18 00

Nijver is hét platform speciaal ontwikkelt voor woningcorporaties. Nijver zorgt voor inzicht in de woningportefeuille door middel van statistieken en prestaties. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om strategieën op te stellen en te vergelijken.

Het platform brengt in één oogopslag alle nuttige informatie per woning in beeld. Iets wat voorheen een tijdrovende zoektocht vergde, zowel binnen als buiten de organisatie, kan nu met een aantal klikken. Onze database bestaat uit een verzameling van gerichte informatie over de woningvoorraad in Nederland, samengesteld uit verschillende bronnen. Waaroverheen wij een extra laag van intelligentie leggen om deze samen te brengen en met deze data verder te kunnen gaan.

Nijver maakt het kijken naar de toekomst een stuk eenvoudiger door inzicht te verlenen in wat de woningvoorraad nodig heeft. Door direct de status van de woningen te kunnen bekijken geeft het inzicht en biedt het ook de oplossing. Want met deze basis kan de focus direct gaan naar de inhoud en het bepalen van de details. De mogelijkheid om in het platform strategieën te bepalen en te vergelijken maakt het mogelijk om gericht naar de toekomst te kijken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een focus op verduurzaming of doorexploiteren. 

Benieuwd wat Nijver voor jouw kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op dan laten we het zien!

Foto's van Nijver

Beschikbare downloads van Nijver

Beschikbare video van Nijver

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Software voor woningcorporaties en studentenhuisvesters ...

Sika oplossingen voor een veilige, gezonde leefomgeving ...

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid ...

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

Breman Woningbeheer; uw partner voor service- en installatiewerkzaamheden ...

Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...