Woningcorporatie Staedion zet Factuurportal in voor de volautomatische verwerking van PDF- en UBL-facturen

Woningcorporatie Staedion zet Factuurportal in voor de volautomatische verwerking van PDF- en UBL-facturen

Gepubliceerd op:


Onlangs is woningcorporatie Staedion van start gegaan met Factuurportal. Door Factuurportal in te zetten worden de inkomende PDF- en UBL-facturen direct, 100% correct en volautomatisch verwerkt. Handmatige (menselijke) tussenkomst in het factuurverwerkingsproces is hiermee verleden tijd.

Hoe Factuurportal verlichting biedt voor de administratieve afdeling van Staedion
Factuurportal stelt woningcorporatie Staedion in staat om de facturen sneller te verwerken. Inkomende facturen worden binnen 5 minuten verwerkt en klaargezet in het ERP-systeem van Staedion. Daarnaast doen de leveranciers gemakkelijk en snel mee. Levert een leverancier een factuur aan die niet voldoet aan de eisen van Staedion? Dan wordt deze factuur automatisch teruggestuurd naar de leverancier met een verzoek om de factuur aan te passen. Zo is Staedion aanzienlijk minder tijd kwijt aan de correspondentie met leveranciers over incorrecte of onvolledige facturen.

Edward Roos, Manager Financiële Administratie Staedion over Factuurportal: "Nexus Verus biedt met Factuurportal volledige ontzorging. Naast de automatische factuurverwerking hebben wij het als heel prettig ervaren dat Nexus ook de ondersteuning richting de leveranciers verzorgt. Dit levert korte lijnen op, zodat alle leveranciers gemakkelijk en vooral snel mee kunnen doen."

Substantieel tijd- en kosten besparen door automatische verwerking
De automatisering van het factuurverwerkingsproces levert een substantiële tijd- en kostenbesparing op. Daarnaast zijn uitval en het zoekraken van facturen verleden tijd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Lees meer over Factuurportal


Een greep uit ons leveranciersregister

Intratone
Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...