Volledig ontzorgd door NEH is Woonstichting De Marken klaar om verder te digitaliseren

Volledig ontzorgd door NEH is Woonstichting De Marken klaar om verder te digitaliseren

Gepubliceerd op:

Woonstichting De Marken staat aan de vooravond van grote veranderingen. De Marken is een kleine verhuurder in het buitengebied van de gemeente Deventer, maar dat is geen belemmering voor ze. Alle stoplichten staan op groen om te digitaliseren.

Digitaliseringsproject
Vanuit een solide ICT basis, aangevuld met Office 365 aan de huidige ICT-omgeving kunnen de medewerkers van De Marken tijd en plaats onafhankelijk werken. Met de aanvullende Mobile Device Management dienst werken alle collega’s veilig en eenvoudig op smartphones en tablets vanuit de Cloud. Jan Kipperman, Manager Control & Financiën bij De Marken, is blij met de verschuiving naar de digitale vernieuwing: “Alle collega’s kunnen de benodigde informatie eenvoudig uit het systeem halen. Daarnaast moeten we steeds meer onze financiële administratie digitaal verwerken.”

"Eerder kon ik een rondje lopen voordat ik eenmaal ergens anders was ingelogd."

Samenwerking met elkaar
Irene de Negro-Simons, Bestuurder bij de corporatie, legt uit: “Onze huurders zijn tevreden over ons en daar doen we het voor. Dit doen we door goed naar onze huurders te luisteren en ze snel te helpen bij een storing of het klachtonderhoud.” De Negro-Simons herkent deze manier van werken bij NEH: “Zodra ik met jullie bel, is mijn vraag of probleem meteen opgelost. Dat is de samenwerking die je met elkaar hebt.”
Thuis of op een externe locatie inloggen is in de toekomst geen probleem meer voor De Marken. De Bestuurder lacht: “Eerder kon ik een rondje lopen voordat ik eenmaal ergens anders was ingelogd.”

Goede bereikbaarheid in de relatie is voor beide organisaties belangrijk. André Groen, Manager Sales bij NEH, vindt dit een vanzelfsprekendheid. “Je moet af van de klant-leverancierrelatie. Een relatie moet parallel aan elkaar lopen. Het is heel verstandig om regelmatig met elkaar om tafel te zitten.” Jan Pieter Cleveringa, Algemeen Directeur bij NEH, beaamt dit: “We doen het goed of we doen het niet. Wij hebben een goede naam en de juiste ervaring. Daarom zoeken partijen ons uit om een samenwerking mee te starten.”

Woonstichting De Marken
Na een fusie is op 1 januari 2006 Woonstichting De Marken ontstaan. De Marken bezit ongeveer 1.000 woningen. Ze zijn een zelfstandige, kleine verhuurder in het buitengebied van de gemeente Deventer. Als maatschappelijk ondernemer spannen ze zich in om het woongenot en de leefbaarheid binnen deze kern in stand te houden en te versterken.

Over NEH
NEH is als ICT-dienstverlener onafhankelijk marktleider in het outsourcen van woningcorporaties en zorginstellingen naar de Cloud. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud, zorgt NEH dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Met mensgerichte ondersteuning van toetsenbord tot applicatie blinkt NEH uit in het ontzorgen van haar eindgebruikers.

Een greep uit ons leveranciersregister

BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?