Scootmobiel stallingen

Scootmobiel stallingen

Gepubliceerd op:

Falco overkappingen kunnen ook goed worden ingezet als berging voor scootmobiels. Falco heeft al meerdere malen scootmobiel bergingen ontworpen, geproduceerd en geplaatst bij appartementen complexen.


Op maat
Elke scootmobiel overkapping kan op maat worden gemaakt. Basis is de populaire FalcoLok overkapping. Aan de hand van de wensen van de klant wordt er een berging op maat gemaakt. Hoeveel scootmobiels moeten er veilig en droog worden gestald? Is er ruimte voor 1 grote opstelling of dienen er meerdere opstellingen gemaakt te worden? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een FalcoLok 500 of FalcoLok 600 met een extra brede deur. Deze overkappingen zijn uitermate geschikt als berging voor scootmobiels.

Constructie en wandbekleding
De dakconstructie bestaat uit stalen dakframes voorzien van een rondom lopende goot. De dakplaten zijn van Aluzinc darmwand profielen. De afvoeren zijn van staal. Voor de wandbekleding zijn er verschillende opties;  FSC®-gecertificeerd hardhouten open latten, trespa of traliepanelen. Elke berging is voorzien van een deur met slot.

Extra opties
Er zijn veel extra opties mogelijk voor de scootmobiel stalling, zoals een extra brede deur en/of een deur automaat om de toegang te vereenvoudigen. Een oplegplank van 4 meter voor accu’s inclusief stopcontacten behoort ook tot de mogelijkheden, evenals het voorzien van de overkapping van LED verlichting. Een groendak op een overkapping kent veel voordelen zo isoleert een groendak warmte en geluid, neemt fijnstof op,  vermindert de waterafvoer naar het riool en zorgt voor compensatie van CO2 uitstoot.

Fietsparkeren en straatmeubilair
Niet alleen voor het parkeren van scootmobiels bent u aan het juiste adres bij Falco. Falco is ook expert in het parkeren van fietsen. Tevens hebben we een ruim assortiment straatmeubilair zoals buitenbanken, afvalbakken, plantenbanken en verkeersvoorzieningen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het namelijk relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Neem contact op voor de mogelijkheden via 0546 55 44 44 of email naar info@falco.nl.

    

Een greep uit ons leveranciersregister

Inspectus
Specialist in asbest, houtaantasters en kruipruimtes ...
Airofill® supreme insulation
Airofill® supreme insulation is de bewezen oplossing voor woningcorporaties die streven naar een duurzamere toekomst ...
Unexus
Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...