Woonforte ook Skarp!

Woonforte ook Skarp!

Gepubliceerd op:

“Eindelijk een management rapportage met een druk op de knop”.

Voor het automatiseren van de stuur- en verantwoordingsinformatie heeft Woonforte gekozen voor SKARP. Woonforte is een woningcorporatie in het Groene Hart met ruim 11.000 woningen in Alphen aan den Rijn, Zwammerdam, Aarlanderveen en Boskoop.

Het eerste doel is het binnen 3 maanden realiseren van een volledig management-dashboard inclusief uitgebreide analysemogelijkheden op het nieuwe datawarehouse, zodat de performance van de corporatie op ieder moment inzichtelijk is.

Of zoals Woonforte het zelf zegt: “Met SKARP gaan wij onze Balanced Score Card automatiseren en onze strategische en tactische informatievoorziening nu en in de toekomst regelen. Eindelijk een management rapportage met een druk op de knop”

Uitgangspunt is zoveel mogelijk gebruik te maken van marktstandaarden, zoals VERA, de definities van Corpodata en het Referentie GrootboekSchema (RGS) bij het inrichten van bronnen en het maken van Woonforte’s rapportages.

De implementatie wordt in korte sprints uitgevoerd die direct zichtbaar resultaat opleveren. Hierdoor krijgt Woonforte niet alleen de uitkomsten van de KPI’s te zien, maar door te drillen naar de details, ook direct inzicht in de datakwaliteit in haar bronsystemen.

SKARP is trots op deze nieuwe klant en zal Woonforte vanuit haar Analytics-as-a-Service concept volledig ontzorgen op het gebied van technische infrastructuur en hosting.

Voor meer informatie over SKARP, klik hier.

Een greep uit ons leveranciersregister

Storingservice.nl
Storingservice.nl - uw partner bij storingen en calamiteiten ...
Zegwaard Rioolbeheer
Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept ...
Spectrus B.V.
Spectrus Licht & Advies gaat verder dan alleen verlichting ...