Nieuwe bestuursvoorzitter woningcorporatie Rochdale

Nieuwe bestuursvoorzitter woningcorporatie Rochdale

Gepubliceerd op:

Woningcorporatie Rochdale heeft een nieuwe bestuursvoorzitter. Per 1 november 2022 is Mohamed Acharki bij Rochdale begonnen. Acharki volgt Hester van Buren op als voorzitter Raad van Bestuur.

Mohamed Acharki is sinds eind jaren ’90 actief in de volkshuisvesting. Hij begon zijn carrière bij de dienst Stadsontwikkeling en het Woningbedrijf van de gemeente Utrecht. In 1998 maakte hij de overstap naar de Utrechtse woningcorporatie Mitros. In 2009 werd hij manager Klant en Wonen bij Zayaz. Sinds november 2012 is Mohamed Acharki bestuurder bij deze woningcorporatie uit Den Bosch. Sinds 2017 is Acharki ook lid van het algemeen bestuur van Aedes. Zayaz heeft ruim 13 duizend woningen. Rochdale telt er 38 duizend.

Goede match
Na het vertrek van Hester van Buren is Rochdale direct gestart met de werving van een nieuwe voorzitter Raad van Bestuur. En met succes. Uit de vele geïnteresseerden kwam Mohamed al snel als beste kandidaat naar voren. De keuze voor Mohamed Acharki was unaniem. Paul Vismans, RvC-voorzitter van Rochdale: “Het profiel van de gedreven Mohamed sluit goed aan bij de wensen van Rochdale: zowel zijn ervaring, visie op organisatieontwikkeling als inzet op sterke buurten. Mohamed is een echte verbinder en een bouwer. En dat hebben we nodig met de ambitieuze koers die we hebben uitgestippeld.”

Bron: Woningstichting Rochdale

Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...