Geen papier …. alles digitaal!

Geen papier …. alles digitaal!

Gepubliceerd op:

U wilt zelf aan de slag met uw archief? Daar wilt u nog meer over weten?

Company Tesuji helpt woningcorporaties sinds 2008 met het digitaliseren van archieven, personeelsdossiers en huurderdossiers. Voorafgaand aan het digitaliseren ruimen wij op, sorteren en screenen wij alle archieven dossiers en dossiers.

Met praktische ondersteuning op de afdelingen wonen, vastgoed en DIV helpen wij ook in de dagelijkse uitvoering.

De digitale bestanden en de opslag daarvan in document management systemen leiden wij in goede banen. Op dit moment screenen wij digitale personeelsdossiers. Wij helpen bij selectie en implementatie van systemen.

Wij nemen u met vraagstukken over digitaal werken en digitaliseren alle zorgen uit handen: van begin tot het einde. Met een scherpe blik vanuit het proces zien wij erop toe dat corporatiemedewerkers snel en goed kunnen werken.

Met jarenlange ervaring willen wij u graag helpen met het digitaliseren van archieven. Wanneer u zelf aan de slag wil gaan krijgt u van ons een steuntje in de rug.

Daarom hebben wij een e-boek geschreven. Stapsgewijs nemen wij u (als projectleider) mee door de beslissingen die leiden tot een begroting en een plan van aanpak. Natuurlijk gaat u zelf aan de slag. Dit gratis e-boek treft u aan op www.companytesuji.com.

Dit e-boek is het eerste deel. Het volgende deel is speciaal geschreven voor bestuurders.

Een greep uit ons leveranciersregister

BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
NIBE Energietechniek
Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...
Breijer Ventilatietechniek
Goede ventilatie is onmisbaar voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is al meer dan 25 jaar ...