Ontdek REALMAP 3.0: de vernieuwde versie van het slimme optimalisatie software voor vastgoedorganisaties!

Ontdek REALMAP 3.0: de vernieuwde versie van het slimme optimalisatie software voor vastgoedorganisaties!

Gepubliceerd op:

REALMAP 3.0 is uitgebracht met betere prestaties, een slimmer algoritme voor besluitvorming en een verfrissende nieuwe look en feel.

Beter, slimmer en sneller: hieronder een overzicht van onze nieuwe features:

  • Nieuwe KPI's en randvoorwaarden toegevoegd
Nieuwe randvoorwaarde toegevoegd aan dividend, randvoorwaarde tactiek toepassen op % van totale verhuurbare eenheden, IRR per complexe KPI, bruto aanvangsrendement, netto aanvangsrendement, huur per M2, huur per WWS-punt, Exploitatie rendement, kapitalisatiefactor, leegwaarderatio, marktwaarde per M2.
  • Sluit naadloos aan op externe dashboarding systemen
De verbinding van REALMAP is uitgebreid zodat externe systemen gekoppeld kunnen worden via een universele API-verbinding. Dit biedt de mogelijkheid om gegevens te streamen van systemen zoals project planning of finance in REALMAP.
  • Verloopstaten toegevoegd
We hebben verloopstaten toegevoegd zodat de gebruiker binnen een gekozen strategie de mutaties op de balansposten kan inzien.
  • Verbeterde dashboarding
REALMAP 3.0 introduceert een grote update in dashboarding; Er is een nieuwe look and feel ontworpen binnen REALMAP zodat de gebruiker zich beter op de grafieken kan richten en minder wordt afgeleid.
  • Verbeterde data pagina voor de gebruikersinterface
De gebruikersinterface van de gegevenspagina's is verbeterd. De belangrijkste verbetering is de tabstructuur, het is nu mogelijk om sneller te navigeren door de verschillende pagina's.
  • ATAD Implementatie
De EU-richtlijnen ter bestrijding van belastingontwijking (EU Anti-Tax Avoidance Directives - ATAD) zijn nu geïmplementeerd in REALMAP 3.0. Bij het maken van voorspellingen en strategieën zal de ATAD-regelgeving worden toegepast.
  • Verbeterde prestatie
De laadtijden bij het ontvangen van grote datasets is aanzienlijk verminderd. De grootste verbeteringen zijn aangebracht in het berekenen van portfolio-KPI's die zijn gebaseerd op gegevens van de onderliggende complexen en verhuurbare eenheden.
  • Verbeterde analyses
Meer opties om analyses uit te voeren op complex niveau (mutaties, onderhoud, renovatiemogelijkheden). Het is nu ook mogelijk om de leningtypes op te nemen in de financieringsmix.

Bezoek https://www.realmap.nl/ voor meer informatie en een persoonlijke demo!


Een greep uit ons leveranciersregister

Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
ACQOM Trading B.V.
Bij ACQOM staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...