Stichting GroenWest uitgeroepen tot beste werkgever in woningcorporatiebranche

Stichting GroenWest uitgeroepen tot beste werkgever in woningcorporatiebranche

Gepubliceerd op:

Stichting GroenWest is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever 2016 in de categorie Woningcorporaties. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. “GroenWest weet zijn enorme knowhow te combineren met een innovatieve aanpak. Gedrevenheid, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper.”

Als werkgever onderscheidt Stichting GroenWest zich volgens de Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut vooral door het gerichte aannamebeleid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die het zijn medewerkers geeft. Dit resulteert onder meer in een laag personeelsverloop en ziekteverzuim. ‘GroenWest is in alle opzichten een outperformer die zich realiseert dat mensen het daadwerkelijke kapitaal van de onderneming vertegenwoordigen’, aldus de jury. ‘Met overtuiging de Best Presterende Werkgever in deze branche.’

Eigen kernwaarden
Binnen de organisatie is men dagelijks vanuit de eigen kernwaarden de medewerkers aan het stimuleren, motiveren, inspireren, binden en enthousiasmeren. In antwoord op de snelle veranderingen in de maatschappij en de toenemende regeldruk, en om de continuïteit te waarborgen, heeft de stichting in 2014 een reorganisatie doorgevoerd. “Een ingrijpende gebeurtenis in het leven van medewerkers”, stelt Robert Zwaan, hoofd van de Nominatiecommissie. “Doelstelling was een nieuwe organisatie: modern, efficiënt, klantgericht en klaar voor de toekomst. GroenWest is inmiddels goed op weg het beoogde resultaat te realiseren.”

Vooruitstrevende organisatie
De jury ziet in Stichting GroenWest een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. “Innovatie is hier het sleutelwoord, want men is continu bezig de diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant.”

Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
RENSON
Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!