Digitaliseren is de toekomst, maar zijn uw bewoners ook zover?

Digitaliseren is de toekomst, maar zijn uw bewoners ook zover?

Gepubliceerd op:

Borstklopperij: Ruim 85% van de woningen met collectieve installaties lezen we radiografisch uit en vanaf 2023 sturen we alle afrekeningen digitaal. Ook incasso’s en betalingen gaan digitaal. Reparaties inplannen kan online, inzicht in verbruiken kan eenvoudig online via Mijn Ted...etc.

Alles leuk en aardig...
Digitalisatie van onze dienstverlening betekent helaas ook, is onze ervaring, dat veel bewoners nog geen gebruik maken van cruciale online diensten als; inzicht in verbruiken, terwijl dit vaak wel voor ze beschikbaar is. Ze weten niet hoe, of zijn niet op de hoogte van de mogelijkheden. Bewoners lopen hierdoor belangrijke informatie mis en verliezen de mogelijkheid om te besparen.

Houd grip op de portemonnee
Als het gaat om de eindafrekening en meterstanden komen bewoners vaak met vragen bij de beheerder of woningcorporatie terecht. Hoe gemakkelijk heeft u de antwoorden?

Door het monitoren op het energieverbruik kunt u veel meer doen dan vaak gedacht. Het Techem energy dashboard (Ted) geeft inzicht in energieverbruiken om tijdige eventuele problemen voor te zijn. Duurzaam en onafhankelijk.

De waarde van kennis delen
Digitalisering is en blijft de toekomst. Om dit zo efficiënt mogelijk te doen zijn we benieuwd naar uw ervaring. Wat hebben uw bewoners nodig als het gaat om inzicht in verbruiken en hoe wilt u hierin geholpen worden? Wat hebben uw bewoners nodig om zich digitaal te kunnen redden? Hoe brengt u hen op de hoogte? Wat verwacht u van uw meetbedrijf? Hoe houden we toegang tot inzicht in het energieverbruik voor iedereen toegankelijk?

Uw gebouw heeft collectieve energie? Doe mee!
Want wanneer de energieleverancier levert tot aan de hoofdaansluiting, staat u sterk om als collectief in te kopen. Uw bewoners hebben hierdoor niet allemaal een eigen (torenhoog) energiecontract.

Doe mee aan de enquête en deel uw ervaring en help mee om inzichten in kaart te brengen.
(Deelnemen is anoniem en de uitslag delen we eind december via LinkedIn)
Een greep uit ons leveranciersregister

Techem energy Services B.V.
Techem is een wereldwijde leidende energiedienstverlener binnen de vastgoedwereld ...
Aon
Dragen wat je kunt, verzekeren wat je moet ...
Deceuninck nv
Uw partner voor kozijnen en deuren in kunststof en aluminium ...