Kennemer Wonen stelt MijnEnergie app beschikbaar

Kennemer Wonen stelt MijnEnergie app beschikbaar

Gepubliceerd op:

Sinds deze maand heeft Kennemer Wonen de MijnEnergie app beschikbaar gesteld voor haar huurders. De MijnEnergie app is speciaal ontwikkeld voor huurders en geeft inzicht in het energieverbruik. Dat moet ervoor zorgen dat een huurder precies weet wat hij kan besparen. Tevens kan het verbruik vergeleken worden met een soortgelijk huishouden.

Grafieken laten direct zien wanneer een huurder veel energie verbruikt of welke invloed bijvoorbeeld het weer heeft op het energieverbruik. “Het onderwerp Woonlasten staat hoog op de agenda bij Kennemer Wonen. De MijnEnergie app is bedoeld om mensen inzicht te geven in hun eigen energieverbruik en met dit inzicht de energierekening te verlagen,” aldus Ed Stekelenburg, manager Klant & Markt van Kennemer Wonen. 

Om het maximale resultaat te behalen, is een energietest in combinatie met het gebruik van de app een ideale combinatie. In september ontvangen alle huurders van Kennemer Wonen een brief met meer informatie. Hierin staat informatie over de app en over de WoonEnergie adviseur, die in de maanden september en oktober langs kan komen om vrijblijvend een energietest af te nemen. Als het nodig is, kan de adviseur ook helpen met het installeren van de app. 

De MijnEnergie app is een initiatief van WoonEnergie. WoonEnergie is in 2002 opgericht door Aedes – de overkoepelende brancheorganisatie voor woningcorporaties -  in samenwerking met woningcorporaties om de belangen van huurders te behartigen in de geprivatiseerde energiemarkt. Zij levert 100% groene stroom en biedt huurders een product met een Top 3 prijsgarantie. De dienstverlening van WoonEnergie kan worden samengevat als het leveren van betaalbare duurzame energie en goede service aan huurders.

Een greep uit ons leveranciersregister

Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Aareon
Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal) ...