Daikin Nederland

  1. Leveranciers »
  2. Energie »
  3. Energiezuinig »
  4. Daikin Nederland

Daikin Nederland

Bezoekadres
Fascinatio Boulevard 562
2909 VA Capelle aan den IJssel
Corr.adres
Postbus 8585
3009 AN Rotterdam
Contactgegevens
Telefoon: 088 - 324 54 60
Daikin is wereldwijd toonaangevend in de markt voor klimaatsystemen en zet zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter binnen- én buitenklimaat. Naast airconditioningsystemen, richten wij ons ook op de marktsegmenten voor verwarmings-systemen, koudwatermachines en koel- en vriestechniek. Hiermee leveren we passende, slimme en duurzame klimaatoplossingen voor de commerciële, industriële en residentiële markt.

Hybride en ‘all electric’ oplossingen
Daikin richt zich in de residentiële markt, naast de airconditioningsystemen (lucht/lucht warmtepompen) met name op de hybride en ‘all electric’ verwarmingssystemen (lucht/water warmtepompen) voor nieuwbouw, renovatie en energiezuinige woningen.

De Daikin Altherma 3e generatie lucht/water ‘all electric’ warmtepompen, aangestuurd door de Daikin technologie Bluevolution, garanderen topprestaties met het hoogste energielabel: A+++. Daikin Altherma 3 maakt optimaal gebruik van de buitenlucht als hernieuwbare energiebron en is dé eerste lucht/water warmtepomp met het nieuwe koudemiddel R-32 (met het laagste Global Warming Potential en minimale CO2-uitstoot). Compact, stijlvol, klein vloeroppervlak benodigd en eenvoudige bediening. Ideaal geschikt voor de ruimteverwarming en warmtapwaterproductie (en eventueel ook koeling) van uw nieuwbouw- of energiezuinige woning.

De Daikin Intergas Hybride combineert warmtepomptechnologie op basis van hernieuwbare energiebronnen (lucht en water) met cv-technologie om het hoogste rendement (tot A++) te bereiken. De intelligente programmering bespaart tot 35% energie t.o.v. een traditionele cv-ketel door automatisch de meest voordelige en energie-efficiënte modus te kiezen op basis van de energieprijzen, de buiten-temperatuur en de verwarmingscapaciteit binnen. Ideaal voor ruimteverwarming en warmtapwaterproductie bij renovaties en vervanging van oude cv-ketels. Compact, minimale installatieruimte en werkt perfect met bestaande leidingen en afgiftesystemen.

HET NIEUWE VERWARMEN
De Nederlandse overheid heeft als doelstelling een transitie naar een CO2-arme energievoorziening in 2050. Daikin onderschrijft die ambitie volledig; duurzaamheid zit in ons DNA. Daikin neemt haar verantwoordelijkheid en is in de energietransitie partner voor de overheid, installateurs, adviseurs en eindgebruikers. Alle informatie over de deze ontwikkelingen vindt u hier.

Foto's van Daikin Nederland

Beschikbare downloads van Daikin Nederland

Beschikbare video van Daikin Nederland

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...

Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers ...

Specialist in debiteurenbeheer voor woningcorporaties ...

GND Garantiedeuren biedt opdrachtgevers en afnemers al meer dan 35 jaar zekerheid ...

Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...

HousingWell levert persooneelshuisvesting op maat...