DAW richt zich op de totale performance van het gebouw

DAW richt zich op de totale performance van het gebouw

Gepubliceerd op:

DAW gaat nadrukkelijk laten zien dat het bedrijf oplossingen biedt waardoor gebouwen als geheel beter gaan presteren. De Duitse onderneming is op de Nederlandse markt actief met de merken Caparol, Alsecco, Disbon en Alligator. Die merken dragen bij aan de prestaties van gebouwen door ze te beschermen, het energieverbruik te verlagen, het comfort te verhogen en de uitstraling te verbeteren. DAW wil dat zowel online als in de traditionele media laten zien, met als thema Buildings perform better with DAW.

Totaaloplossing
De waarde van gebouwen is van essentieel belang voor zowel eigenaren van gebouwen als voor opdrachtgevers en adviseurs op het gebied van vastgoedonderhoud en -exploitatie. De waarde van vastgoed is afhankelijk van de prestaties die een gebouw levert. In de praktijk is dat een optelsom van energieverbruik, gebruikscomfort, veiligheid, uitstraling en duurzaamheid. DAW is in Nederland dé onderneming die voor ál die aspecten oplossingen van hoog niveau in huis heeft. Die unieke positie wil DAW de komende tijd duidelijk presenteren en profileren.

Energiebesparing
Energie besparen is de meest directe manier om de uitstoot van CO2 terug te dringen. DAW heeft daarvoor gevelisolatiesystemen van Alsecco en Capatect.

Gebruikscomfort
Prettig wonen en werken krijgt steeds meer aandacht. Met een merk als Caparol speelt DAW daarin een belangrijke rol, door in samenwerking met eigenaren en opdrachtgevers doordachte kleurschema’s en muurverven, die voor een gezond binnenklimaat zorgen, toe te passen. Daarnaast leveren akoestische systemen een bijdrage aan een aangenaam binnenklimaat door geluid te dempen en absorberen en de verstaanbaarheid te verbeteren.

Uitstraling
Met de verfproducten van Caparol en de afwerkingen van Alsecco (steenstrips en gevelsystemen) biedt DAW oplossingen om de esthetische kwaliteit van gebouwen sterk te verbeteren.

Bescherming
De fysieke belasting van gebouwen, door mensen, verkeer, weer en atmosfeer, is ook van invloed op de waarde van een gebouw. Bouwverven van Caparol en vloercoatings van Disbon zijn de merken van DAW die gebouwen beschermen en zowel de onderhoudscyclus als de levensduur verlengen.

Film
De samenhang van de diverse merken en producten komt duidelijk naar voren in een film die DAW heeft gemaakt over het belang van de prestaties voor de waarde van gebouwen. De film wordt ingezet bij diverse presentaties en is ook te zien op de Nederlandse website van DAW.

DAW Coatings Nederland B.V.
Postbus 1122 · NL - 3860 BC Nijkerk
Tel: +31 (0)33 - 247 50 00 · Fax: +31 (0)33 - 245 18 33
E-mail: info@dawcoatings.nl · Website: www.dawcoatings.nl


Een greep uit ons leveranciersregister

Nu-Swift Brandbeveiliging B.V.
Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...
Weckx B.V.
Direct alarmering. Waar u ook bent.
Flynth
Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...