Nieuwe armaturen voor woningbouw: de SYMM en SYMM PLUS

Nieuwe armaturen voor woningbouw: de SYMM en SYMM PLUS

Gepubliceerd op:

Maak kennis met de SYMM en de SYMM PLUS: twee nieuwe armaturen van Lightronics voor woningbouw. Deze twee up- en downlighters geven een wooncomplex een uniek accent. De SYMM en de SYMM PLUS combineren efficiency met lichtcomfort.

Designarmaturen voor woningbouw
De SYMM en de SYMM PLUS zijn nieuw in het HOGRO Plus-assortiment van Lightronics. De up- en downlighters zijn een hoogwaardige aanvulling, waarin efficiency samengaat met lichtcomfort. De HOGRO Plus-serie bestaat verder uit DOTT-, BOW-, GEO- en RINK-armaturen. Met deze functionele designarmaturen voor wand- en plafondverlichting kan een compleet wooncomplex worden verlicht.

Energie besparen met duurzame LED-armaturen
Wilt u besparen op de verlichting in uw wooncomplex(en)? Met energiezuinige LED-verlichting van Lightronics bent u verzekerd van gunstige exploitatiekosten Met onze LED-verlichting bespaart u minimaal 50% op energiekosten in vergelijking met conventionele verlichting. Met het gebruik van slimme componenten, zoals bewegingsmelders of schemerschakelaars, kan het energieverbruik nog verder omlaag. De armaturen hebben een levensduur van 100.000 uur en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Bovendien geeft Lightronics 5 jaar garantie op LED-armaturen.

Stijlvolle verlichting
De HOGRO Plus LED-armaturen van Lightronics bieden volop mogelijkheden om te variëren en geven een wooncomplex een eigen signatuur. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen:
  • De DOTT-familie bestaat uit slagvaste, ronde opbouwarmaturen in verschillende formaten. Van de DOTT voor bij de voordeur tot en met de DOTT XL die geschikt is voor bijvoorbeeld entrees. Voor een extra bijzondere uitstraling is er de DOTT H. De afdekplaat van dit armatuur kan worden voorzien van bijvoorbeeld een huisnummer of logo.
  • De GEO is een driehoekig armatuur dat leverbaar is in drie varianten, met of zonder decoratieve afscherming. Dit armatuur kan met de punt naar boven of beneden gemonteerd worden.
  • De RINK is een veelzijdig wandarmatuur voor woningbouw. Het armatuur combineert een compact en modern design met energiebesparing.
  • BOW is een stiilvolle downlighter met uitstraling
  • SYMM & SYMM PLUS zijn twee nieuwe up- en downlighters voor unieke accenten.
Prettig lichtbeeld
Met HOGRO Plus-armaturen kan de hoeveelheid licht worden afgestemd op de specifieke situatie. Uitgekiende LED-technologie zorgt voor een gelijkmatige lichtspreiding en een prettig lichtbeeld. HOGRO Plus-armaturen kunnen eenvoudig worden geüpgraded. Daardoor kan de nieuwste lichttechniek in de toekomst makkelijk worden toegepast en blijven de armaturen up-to-date.

Benieuwd naar de mogelijkheden van HOGRO Plus-armaturen voor uw toepassing?

Ga naar onze website www.lightronics.nl voor meer informatie of neem contact met ons op via 0416 56 86 00.

Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...