Rondom Wonen verlengt samenwerking met NEH Shared Services tot 2025

Rondom Wonen verlengt samenwerking met NEH Shared Services tot 2025

Gepubliceerd op:

Tijdens de viering van het 20 jarig jubileum van NEH, hebben Rondom Wonen en NEH de verlenging van hun samenwerking met een feestelijke handtekening bekrachtigd. In de tuin van NEH, na een viertalinspirerende lezingen, werd aan een statafel het contract ondertekend. “Leuk om dit in deze ambiance en binnen deze setting te kunnen doen”, aldus Lambert Greven, directeur-bestuurder van Rondom Wonen.

In gesprek met Johan van der Ent, Hoofd Financiën bij Rondom Wonen, wordt duidelijk waarom de woningcorporatie ervoor heeft gekozen om het contract met NEH te verlengen: “In de basis zijn wij erg tevreden over de dienstverlening die jullie bieden”, begint Van der Ent. “Dit was ook het uitgangspunt van Rondom Wonen toen wij gingen kijken naar een mogelijke verlenging. NEH weet hoe eventuele problemen goed en snel opgepakt moeten worden. Daarnaast zijn de communicatie en terugkoppeling die hierbij gegeven worden ook gewoon goed."

Op zich geen reden dus voor de woningcorporatie om de markt verder te onderzoeken: “Zolang ik tevreden collega’s heb hoef ik niet verder te kijken. Met verder kijken loop je namelijk altijd het risico, dat wat je kiest niet zo goed is als wat je had. Wel hebben we met elkaar naar de tariefstelling gekeken, naar de mening van Van der Ent kon deze scherper. Rondom Wonen heeft nu het gevoel een goede prijs/kwaliteit in handen te hebben.”

En dan wordt het contract ondertekend tijdens de klantenmiddag
“Het was heel leuk om het contract in de achtertuin aan een statafel te ondertekenen, dit paste perfect in de setting en ambiance van de klantenmiddag”, vervolgt Van der Ent. “We kijken terug op een heel leuke middag met zeer goede sprekers. Dick Berlijn over veiligheid en de menselijke kant van security en vooral het verhaal van Christian Kromme was geweldig. Kromme wist zeer herkenbare vergelijkingen te schetsen over hoe snel de ontwikkelingen gaan. Het enorme contrast tussen bijvoorbeeld kinderen en vijftigplussers en hoe ieder omgaat met ontwikkelingen.”

Ook het aansluitende verhaal van Margriet Sitskoorn overtuigde: “Deze sprekers sloten perfect op elkaar aan. Sitskoorn (hoogleraar klinische neuropsychologie en daarmee specialist op het vlak van ons brein) ging aanvullend op Kromme in op de gevaren voor ons als mens in een wereld vol verandering en vooral ook hoe hiermee om te gaan. Erg aansprekend.”

Over Rondom Wonen
Rondom Wonen zorgt voor “gewoon goed wonen” voor mensen in kwetsbare posities en zij met een bescheiden inkomen. Rondom Wonen stelt zich tot doel om daarbij passende woonruimte aan te bieden aan mensen die vallen binnen de primaire doelgroep van beleid, als bedoeld in de woningwet. De woningcorporatie uit Pijnacker heeft de zorg voor circa 3.000 verhuureenheden in de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

Over NEH Shared Services
NEH bestaat 20 jaar en ontzorgt met dochteronderneming NEH Shared Services sinds 2004 meer dan 50 woningcorporaties middels outsourcing van de ICT. Ruim 80 medewerkers ondersteunen corporaties en hun medewerkers met onder andere Kantoorautomatisering in de Cloud, gebruikersondersteuning, back-up, replicatie en uitwijk, informatiebeveiliging en informatiemanagement. Vanuit haar ervaring met 7 primaire pakketten, meer dan 400 verschillende applicaties en de dagelijkse ondersteuning van duizenden corporatiegebruikers is NEH de meest ervaren ICT-partner voor elke woningcorporatie.

Een greep uit ons leveranciersregister

Kiwa Expert B.V.
Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...
Spectrus B.V.
Spectrus Licht & Advies gaat verder dan alleen verlichting ...
Breijer Verwarmingstechniek & Koeltechniek
Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...