Perfecte match resulteert in unieke totaaloplossing

Perfecte match resulteert in unieke totaaloplossing

Gepubliceerd op:

Hoe groot is de kans dat twee partijen elkaar perfect aanvullen in hun dienstverlening voor de woningbouwsector? Waarschijnlijk nihil. Toch vonden CentriPlan en Movin’U elkaar. Het resultaat? Een totaaloplossing voor het gehele mutatieproces van uw woningbezit.

Mobiele applicatie voor mutaties
Movin'U levert een mobiele applicatie, Movin’U WOS, voor de digitale opname en inventarisatie van het woningbezit. Met behulp van een tablet kunt u als corporatie eenvoudig en efficiënt uw woningbezit inventariseren. De applicatie is speciaal ontwikkeld voor opnames buiten kantoor. Bovendien geeft het uw medewerkers kaders en handvatten voor een eenduidige werkwijze.

Dynamisch digitaal bronbestand
Na de digitale opname middels de mobiele applicatie van Movin’U rest er nog een onderdeel: het doorvoeren van de mutaties in de technische tekening van de woning. CentriPlan transformeert statische tekeningen naar dynamische digitale bestanden met slimme toepassingsmogelijkheden. “De oplossing van Movin’U is een perfecte aanvulling op ons Mutatie Beheer Concept” zo geeft John Timmermans van CentriPlan aan.

Wilt u meer weten over de totaaloplossing van CentriPlan en Movin’U? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@centriplan.com of ga naar www.centriplan.com voor meer informatie. 


Een greep uit ons leveranciersregister

Elro Dakbedekking
Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid ...
DataRotonde B.V.
Het enige integratieplatform dat echt alle applicaties en ketenpartners met elkaar verbindt ...
Noodliften.nl B.V.
Noodliften houdt uw bewoners mobiel door de snelle montage van tijdelijke trapliften ...