Quinta Ace, de machtigste ketel voor aan de wand

Quinta Ace, de machtigste ketel voor aan de wand

Gepubliceerd op:

Remeha introduceert hyperintelligente cv-ketel voor de utiliteit. 

Remeha heeft haar leveringspakket uitgebreid met een hyperintelligente gaswandketel voor de utiliteit: de Quinta Ace. In een wandtoestel van nog geen halve kubieke meter schuilt een vermogen tot maar liefst 160 kW. Behalve compact en krachtig kenmerkt de Quinta Ace zich door zijn intelligentie en zuinigheid. Het toestel is zowel los als in cascade-opstellingen leverbaar. Bovendien volledig voorbereid voor communicatie en beheer op afstand. Door de lage uitstoot aan stikstofoxiden voldoet de Quinta Ace aan de MIA/VAMIL eisen.

Slimme ketel
Niet alleen energiemeters en thermostaten zijn tegenwoordig slim, ook de cv-ketel zelf wordt steeds intelligenter. Op die manier kan de installatiewereld meer voordeel halen uit de 'connected' omgeving.

Uiteraard is de Quinta Ace volledig voorbereid voor beheer en bewaking op afstand. Zo is hij in staat om zelf preventieve serviceberichten te geven. Via de Smart Service Tool, in combinatie met de Smart Service App, kan de installateur ook ter plekke eenvoudig via zijn smartphone of tablet met het toestel communiceren en alle informatie uitlezen of instellen. Bij deze ketel hoeft de installateur tijdens de installatie de frontmantel niet meer te verwijderen. Alle externe aansluittechniek, waaronder de elektrische, bevindt zich buiten het toestel.

Zelfstandig of in cascade
Naast alle slimmigheden, is de Quinta Ace ook gewoon erg goed in wat het hoort te doen: verwarmen. Met een maximaal vermogen van maar liefst 160 kW kan een breed scala aan utiliteitsgebouwen op een energiezuinige manier worden verwarmd. Als zelfstandig toestel of met meerdere ketels in een cascade-opstelling, vrijstaand of aan de wand. Door het hoge vermogen van de Quinta Ace kan met minder ketels het benodigde vermogen worden bereikt, waardoor nog compactere installaties kunnen worden gerealiseerd. In cascade-opstellingen kan men de Quinta Ace ook combineren met de Quinta Pro, waardoor maximale flexibiliteit ontstaat.

Belastingvoordeel via MIA/Vamil
Door de lage uitstoot aan stikstofoxiden voldoet de Quinta Ace aan de MIA/Vamil eisen. Hierdoor komen ondernemers in aanmerking voor een flink belastingvoordeel. De MIA regeling geeft de mogelijkheid om 27% van de investering voor een Quinta Ace installatie, af te trekken van de fiscale winst. Via de Vamil regeling kunnen ondernemers bovendien 75% van de investering afschrijven op een willekeurig moment, hetgeen rente en liquiditeitsvoordeel kan opleveren.

Een echte Quinta
Naast de nieuwigheden blijft de Quinta Ace toch ook een echte Quinta. Net als de Quinta Pro en voorgaande Quinta’s is de Quinta Ace, ondanks z’n hoge vermogen, voorzien van een gietaluminium monoblok als warmtewisselaar. Bovendien is ook de Quinta Ace voorzien van de inmiddels vermaarde LED binnenverlichting, evenals een terugslagklep voor rookgaszijdige overdruk cascade.

Voor meer informatie kijk op http://www.remeha.nl/professional/quinta-aceRemeha B.V.
Postbus 32  7300 AA Apeldoorn
T: 055-549 69 69
E: remeha@remeha.nl
I: www.remeha.nl
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/energie/remeha-bv

Een greep uit ons leveranciersregister

Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...