Storingservice.nl

 1. Leveranciers »
 2. Onderhoud »
 3. Vastgoedonderhoud »
 4. Storingservice.nl

Storingservice.nl

Bezoekadres
Aventurijn 300
3316 LB Dordrecht
Contactgegevens
Telefoon: 088 - 374 61 00

Storingservice.nl - uw partner bij storingen en calamiteiten

Storingservice.nl is gespecialiseerd in het 24 uur per dag, zeven dagen per week afhandelen van inkomende storingen, calamiteiten, telefoongesprekken en e-mails voor haar vastgoed opdrachtgevers, zoals woning coöperaties, vastgoed- beheerders, aannemers en VVE’s. Wij zijn uw partner bij storingen en calamiteiten. Voor een vast tarief per storing. Water, CV, warmtenet (stadsverwarming), bouwkunde en elektra. Onze vakmensen staan 24/7 voor onze partners paraat en zijn 24/7 inzetbaar in heel Nederland.

Storingservice.nl is transparant en werkt met een vast tarief per storing, waardoor u exact weet waar u aan toe bent. Daaraan gekoppeld heeft u toegang tot ons Service Management Platform voor een heldere management rapportage en een digitale terugkoppeling die 24/7 real time up to date is.

Onze meldkamer oplossing
Een essentieel onderdeel hierbij is het beschrijven en begrijpen van de producten van de branche. Storingservice.nl heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het werken voor de Vastgoedsector. Wij hebben deze focus gekozen vanuit onze overtuiging dat je alleen de dingen goed kunt doen wanneer je begrijpt welke processen je uit voert. Wij zijn daarmee anders dan alle andere facilitaire contactcenters die veelal een brede range aan soorten klanten hebben en vooral de telefoon beantwoorden. Juist door kennis van onze markt en de processen die hier worden uitgevoerd, kunnen wij het virtuele verlengstuk van uw organisatie zijn.
Storingservice.nl is vooruitstrevend, in aansluiting op ons vaste tarief voor storingen en calamiteiten, hanteren wij het concept: “One call does it all “. Dit houdt in dat met een ontvangen gesprek alle vervolgstappen en acties worden behandeld en afgewerkt volgens het overeen te komen protocol en ook tegen één vaste prijs.”
 • Beschikbaar stellen van een uniek doorkiesnummer Inrichten account en protocol
 • Doorverbinden naar mobiele- en vaste telefoonnumers
 • Registratie en rapportage van alle gesprekken
 • Alle werkzaamheden, vervolgacties en toevoegacties totdat de melding is afgehandeld
 • Aansturen van onze Storingservice.nl monteurs of uw eigen monteurs. Meldingen zullen uit naam van opdrachtgever worden aangenomen en verwerkt
 • Snel in contact met onze meldkamer, geen wachttijden
Grip op alle storingen door centraal en realtime inzicht
Ons online Service Management Platform is gericht op storingen en calamiteiten. De opdrachtgever, Storingservice.nl en de servicemonteurs werken samen in het platform om het serviceproces te stroomlijnen en data te verzamelen.
 • Online, transparant en flexibel
 • 24/7 toegang en grip op alle storingen
 • Geen gedoe. Niets downloaden, installeren of bijwerken Een schat aan interessante data analytics
 • Waardevolle inzichten middels managementdashboards
Voor wie werken wij?
Wij werken samen met een groot aantal diverse organisaties. Doordat we onze krachten bundelen ontstaan er mooie resultaten. Hierbij een greep uit onze partners. Wilt u ook samen met ons werken of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Linkedin | Facebook | Vimeo | Youtube | Instagram

Foto's van Storingservice.nl

Beschikbare downloads van Storingservice.nl

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Grondlegger van vooruitgang ...

Digitale oplossingen voor alle woningcorporaties ...

We ontwikkelen inspectie-oplossingen voor de vastgoedsector ...

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid ...

AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...