1 oktober: Dag van het Huren

1 oktober: Dag van het Huren

Gepubliceerd op:

Op zaterdag 1 oktober vindt de Dag van het Huren voor de tweede keer plaats. Tijdens deze dag staat de ontmoeting centraal. Woningcorporaties organiseren op ruim 50 locaties activiteiten in wijken, dorpen en steden: iedere deelnemende corporatie heeft haar eigen activiteiten.

Bezoekers kunnen in gesprek met corporatiemedewerkers, om mee te denken en te praten over hun buurt en over huren in Nederland. Maar denk ook aan speeddaten met een interieuradviseur, een workshop bloembakken maken en een rondleiding langs nieuwe bouwprojecten.

Meer dan vier miljoen Nederlanders – één op drie huishoudens – wonen in een corporatiewoning. Huurders en andere belangstellenden krijgen op de Dag van het Huren de kans vertrouwd te raken met het dagelijks werk van woningcorporaties en de bijdrage van corporaties aan de samenleving. De Dag van het Huren is een initiatief van woningcorporaties en branchevereniging Aedes.

Bron: aedes.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Veelzijdig galerijvloeren en balkonvloeren voor wbv en vve
Veelzijdig is gespecialiseerd in de aanleg en ophoging van galerijvloeren en balkonvloeren ...
IsoBouw Systems BV
IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...
Itris BV
Dé totaaloplossing voor woningcorporaties ...