Muurverf Indeko‐plus nu volledig vrij van conserveermiddelen

Muurverf Indeko‐plus nu volledig vrij van conserveermiddelen

Gepubliceerd op:

Een gezonde leefomgeving is voor Caparol een belangrijke doelstelling. Daarom is Indeko-plus, al decennialang de klassieker onder de muurverven, geheel vernieuwd. Om eventuele (zeldzame) allergische reacties uit te sluiten heeft de researchafdeling jaren gewerkt aan een volledig conserveermiddelvrije muurverf. Met de nieuwe Indeko-plus hebben we die mijlpaal bereikt. Overgevoeligheid voor bepaalde stoffen is dankzij deze ontwikkeling dus geen probleem meer.

Behalve dat de vernieuwde Indeko-plus conserveermiddelvrij is, bevat het geen oplosmiddelen en komen bij het verwerken geen schadelijke stoffen vrij. De binnenmuurverf is daardoor vrijwel geurloos en volkomen onschadelijk. Dat is niet alleen veilig, maar ook héél praktisch: het betekent dat een ruimte gewoon in gebruik kan blijven tijdens het schilderen. Ideaal voor bijvoorbeeld woningen, trappenhuizen en ontvangstruimtes.

Al meer dan 45 jaar geleden introduceerde Caparol Indeko-plus. Dankzij een aantal bijzondere eigenschappen is Indeko-plus sindsdien toonaangevend geweest op het gebied van binnenmuurverven. Natuurlijk zijn die eigenschappen volledig overeind gebleven. De dekking van de vernieuwde Indeko-plus is nog steeds ongeëvenaard (dekking klasse 1) en ook behoort de vernieuwde Indeko-plus nog steeds tot de meest schrobvaste muurverven ooit (natteslijtage klasse 1).

Indeko-plus van Caparol garandeert u de hoogste kwaliteit en dekking, met het laagste verbruik – nu zónder conserveermiddelen. Wilt u meer informatie over onze binnenmuurverven, neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers of kijk op onze website.

       

Een greep uit ons leveranciersregister

Chapps NV
We ontwikkelen inspectie-oplossingen voor de vastgoedsector ...
Aon
Dragen wat je kunt, verzekeren wat je moet ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...