PRIMEUR: RECO Indoor Lift voor het eerst operationeel!

PRIMEUR: RECO Indoor Lift voor het eerst operationeel!

Gepubliceerd op:

Efficiënt ruimtegebruik, eenvoudig te transporteren en overal op te bouwen.

De nieuwste aanwinst van de toch al uitgebreide vloot RECO-liften is deze week voor het eerst operationeel in een seniorencomplex met een atrium. Het betreffende pand kon van buitenaf niet bereikt worden met een standaard RECO-lift. Een uitgelezen kans om de nieuwe Indoor lift in te zetten want het pand heeft wel een prachtige binnenruimte die zich perfect leent voor de opbouw van de RECO Indoor Lift.

Probleemloze plaatsing
De RECO Indoor Lift is een tijdelijke lift die uitstekend kan worden ingezet in situaties waar traditionele liften niet ingezet kunnen worden. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer er geen publieksvrije toegang in de vorm van een galerij aanwezig is of als een pui niet tijdelijk kan worden verwijderd. De indoor-lift kan snel en eenvoudig worden getransporteerd (en opgebouwd) omdat deze tijdelijke lift volledig in losse onderdelen wordt aangevoerd, zoals op de foto, waar de lift in onderdelen in een zeecontainer is opgeslagen, te zien is. De indoor-lift is zo ontworpen dat alle benodigde elementen door een normale toegangsdeur van 90 x 200 cm passen.

Compleet uitgerust en energiezuinig
Door de vloerafmetingen van de liftcabine (154 x 110 cm en een hoogte van 210 centimeter) kan de geluidsarm aangedreven roestvrij stalen indoor-lift drie personen (of één rolstoelgebruiker) tegelijk vervoeren. De liftkooi is conform de wettelijke bepalingen voorzien van een spiegel en een handgreep en verder uitgerust met automatische deuren en een spreek-luisterverbinding op GSM-basis. De liftschacht kent buitenafmetingen van 193 x 193 cm. De maximale hefcapaciteit van de Event-lift bedraagt 350 kg; de maximale hefhoogte is 12 meter waarin maximaal drie stopplaatsen kunnen worden ingelast. De hefsnelheid is 0,15 m/s. De RECO Indoor Lift is daarnaast zuinig in het verbruik door toepassing van Bohnke & Partner Blue Modus technologie en LED-verlichting.

Een greep uit ons leveranciersregister

Drowa isolatiechips
Drowa; één van de goedkoopste, makkelijkste en meest effectieve isolatiemaatregelen ...
RENSON
Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!
Elro Dakbedekking
Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid ...