Keramiek voor moderne, luxe uitstraling galerijen

Keramiek voor moderne, luxe uitstraling galerijen

Gepubliceerd op:

In Rijswijk heeft een flat een nieuwe uitstraling gekregen door onder andere ophoging van de galerijen. Voor deze ophoging is dakspecialist Zoontjens ingeschakeld. Na het leggen van een proefvlak, is gekozen voor Dreen®Ceramicaplus in de kleur Axi Grey. Deze tegel met houtstructuur past perfect bij de nieuwe, moderne uitstraling van het gebouw.

Ophoging met keramische tegels
Dreen®Ceramicaplus is het luxe tegelsysteem van keramiek voor de ophoging van galerijen en balkons. De tegels zijn lichtgewicht (46 kg per m²) en hebben een breuklast van 1000 kg per tegel en daarom zeer geschikt voor het ophogen of renoveren van galerijen. Het onderliggende systeem zorgt voor de gewenste ophoging en voorkomt dat de tegels gaan schuiven; de tegels worden voorzien van een hoekstuk, waarmee ze op de fixplate lock geplaatst en vergrendeld worden. Zo liggen de tegels gefixeerd, maar blijft de ondergrond (indien nodig) bereikbaar.

Groot onderhoud
De ophoging van de galerijen bij deze flat was onderdeel van plan voor groot onderhoud, waarbij is gewerkt aan een verbetering van de leefbaarheid, veiligheid, energieprestatie en het wooncomfort. Er is geïnvesteerd in energiebesparende maatregelen, en naast de vernieuwde galerijen, heeft de flat ook een nieuwe entree, een nieuwe fietsenberging en een aparte scootmobielruimte gekregen.

       

Een greep uit ons leveranciersregister

Intratone
Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...