IsoBouw introduceert nieuwe maatwerkoplossingen voor dakelementen

IsoBouw introduceert nieuwe maatwerkoplossingen voor dakelementen

Gepubliceerd op:

Onder de naam SlimFix Flex biedt IsoBouw een groot aantal aanvullende maatwerkoplossingen bij standaard dakelementen. Deze snel leverbare geprefabriceerde maatwerkoplossingen versnellen en vereenvoudigen het bouwproces met behoud van een maximale flexibiliteit op de bouwplaats. IsoBouw heeft het assortiment onlangs uitgebreid met twee nieuwe oplossingen voor de kopgevel.

Kopgevel-muursparing
Bij een kopgevel-muursparing worden de dakelementen over de lange zijde fabrieksmatig verjongd (onderzijde). Hierdoor kan het kopgevelelement gedeeltelijk over de gevelmuur worden gelegd. Koudebruggen worden zo voorkomen. Er hoeven geen rekjes meer getimmerd te worden en er is minder tot geen WKDO-folie nodig.

Kopgevel-overstekvoorziening
Bij een kopgevel-overstekvoorziening worden in de dakelementen gaten en extra langslatten aangebracht waarin in het werk balken (44 x 69 mm) kunnen worden geplaatst. Zodanig kan op een eenvoudige en snelle wijze een overstek gecreëerd worden voor elke gewenste afmeting en vorm. De kopgevel-overstekvoorziening biedt de architect volledige esthetische vrijheid en de aannemer een aanzienlijke tijdwinst op de bouwplaats.

          

Een greep uit ons leveranciersregister

CEDRAL
Jouw partner voor dak- en gevelmaterialen ...
AWB
AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...
NIBE Energietechniek B.V.
Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...