Sika Nederland BV

  1. Leveranciers »
  2. Bouw »
  3. Sika Nederland BV

Sika Nederland BV

Bezoekadres
Zonnebaan 56
3542 EG Utrecht
Corr.adres
Postbus 40390
3504 AD Utrecht
Contactgegevens
Telefoon: 030 - 241 0120
Sika is "building trust"
Dagelijks anticipeert Sika op toekomstige uitdagingen en biedt het Sika Nederland Team betrouwbare, innovatieve, duurzame en blijvende oplossingen voor de bouw, handel en industrie. Bij alles wat wij doen bieden wij kwaliteit waarop zowel onze medewerkers, klanten als  alle belanghebbenden kunnen vertrouwen. Sika is "building trust": Samen met onze partners bouwen wij dat vertrouwen!

Sika Markten

Beton
Het merk Sika staat voor de modernste beton- en morteltechnologie die gebruikt wordt in fabrieken bij de fabricage van  transportbeton en prefab elementen van beton, in betonwarenfabrieken en door bouwondernemingen.

Dankzij consequent onderzoek, gerichte ontwikkeling van producten en vooral ook door de nauwe betrokkenheid bij de praktijk, werden in de loop van de  jaren nieuwe toepassingsgebieden ontdekt voor de bouwstof beton. Al decennia lang zijn de producten van Sika bewezen betrouwbaar en veilig.

Bouw
Sika ontwikkelt oplossingen die de toekomstgerichte bouw uitstekende kwaliteit bieden, klantprocessen optimaliseren en kosten verlagen. Met innovatieve producten geven wij vorm aan de toekomst. Dankzij levering van producten en diensten van gegarandeerde kwaliteit overal ter wereld is Sika bovengemiddeld gegroeid in moeilijke markten en kan doelgericht penetreren in nieuwe markten. 

Van beton en cement tot voegen en structurele lijmen, reken op Sika voor de beste producten en systemen.

Afbouw
Sika’s professionele producten hebben zich bewezen op de grootste bouwplaatsen ter wereld. Naast de directe verkoop aan aannemers en professionals in beton maakt Sika ook gebruik van een breed netwerk van distributeurs om producten te kunnen afzetten.

Zowel voor de vakhandel als detailhandel levert Sika producten van hoge kwaliteit.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?

UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...

We ontwikkelen inspectie-oplossingen voor de vastgoedsector ...