Kruipruimte- en asbestonderzoek aan de start van renovatieprojecten

Kruipruimte- en asbestonderzoek aan de start van renovatieprojecten

Gepubliceerd op:

‘Welkom in de wondere wereld van de kruipruimte’, zo start de training kruipruimtes/houtaantasters van Inspectus. Iedere kruipruimte is uniek, er valt vaak meer te constateren dan men in eerste instantie verwacht. 


Zwam, houtrot, vocht, houtworm, ongedierte, loden leidingen maar ook asbesthoudende toepassingen kunnen aanwezig zijn. De kruipruimte wordt regelmatig onderschat en vergt wel degelijk aandacht in het proces van werkvoorbereiding.

In de training van Inspectus wordt kennis gedeeld over mogelijke problematiek in de kruipruimte. Ook de passende toekomstbestendige maatregelen, die per situatie verschillen, worden uitvoerig besproken. In het kader van verduurzaming worden diverse maatregelen waaronder isoleren genomen, maar welke manier van kruipruimte isolatie past nu het beste? Uw vragen worden beantwoord door onze kruipruimte specialisten.

Dagelijks zijn de inspecteurs van Inspectus op pad om de conditie van kruipruimtes in kaart te brengen. Wanneer deze niet toegankelijk is door bijvoorbeeld het ontbreken van een luik, heeft de inspecteur alle benodigdheden om dat vakkundig op te lossen. Tegelijkertijd kan met dit onderzoek een asbestinventarisatie worden uitgevoerd zodat er een compleet beeld ontstaat. Dit noemen we bij Inspectus een combi-onderzoek. Eén afspraak met bewoners is voldoende. Alle onderzoeksresultaten worden in een rapport beschreven en uitgebeeld. Onderwerpen als ventilatie en isolatie worden daarin ook behandeld. Er wordt advies gegeven en een stapsgewijs plan van aanpak maakt alles helder.  Kruipruimte- en asbestonderzoek aan de start van renovatieprojecten, is winst op lange termijn.

Interesse voor deelname aan een training of wenst u meer informatie te ontvangen? Dan horen we graag van u.

www.inspectus.nl
Een greep uit ons leveranciersregister

WTW
Bij WTW bieden we data- en kennisgedreven oplossingen op het gebied van mensen, risico en kapitaal ...
Breijer Ventilatietechniek
Goede ventilatie is onmisbaar voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is al meer dan 25 jaar ...
Derbigum Nederland
Derbigum Nederland B.V. is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbedekking ...