RWS investeert flink in Noord-Beveland

RWS investeert flink in Noord-Beveland

Gepubliceerd op:

Woningcorporatie RWS gaat 9 miljoen euro investeren in Noord-Beveland. Vanaf volgende week gaat RWS met de betrokken huurders uit de gemeente Noord-Beveland in gesprek om hen te informeren over de investeringsplannen. Deze week sprak RWS al met de gemeenteraad, de huurdersvereniging en het bewonerscomité van Noord-Beveland.

Afgelopen zomer is RWS met diverse inwoners in gesprek gegaan over de toekomst van het woningbezit in de gemeente Noord-Beveland. “De gesprekken die we toen hebben gevoerd hebben ons geholpen om onze plannen zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de lokale wensen en behoeften”, aldus Maarten Sas, directeur-bestuurder van RWS partner in wonen.

Alle huurders van een woning in de gemeente Noord-Beveland hebben inmiddels een uitnodigingsbrief voor een besloten informatiebijeenkomst ontvangen. “In ieder dorp organiseren wij besloten bijeenkomsten”, aldus Sas. Zodra alle betrokken huurders in een dorp zijn geïnformeerd, maakt RWS de plannen voor dat dorp openbaar via de website.
http://www.rwsgoes.nl/

Een greep uit ons leveranciersregister

Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...