Woningaanbod Kop van Noord-Holland in één systeem

Woningaanbod Kop van Noord-Holland in één systeem

Gepubliceerd op:

Woningzoekenden in de Kop van Noord-Holland een duidelijk en zo compleet mogelijk overzicht geven van het woningaanbod in de regio. Dat is de insteek van een gezamenlijk initiatief van Wooncompagnie, Woningbouwvereniging Anna Paulowna en Woningstichting Den Helder.

De drie woningcorporaties hebben besloten voor wat betreft het aanbod van huurwoningen over te gaan op één systeem: Woonmatch Kop van Noord Holland. Inmiddels wordt druk gewerkt aan de implementatie van dit nieuwe woonruimteverdeelsysteem. Inmiddels is een programma van eisen gemaakt dat momenteel in het systeem wordt geïmplementeerd. Vanaf  januari 2015 maken woningzoekenden in de regio's Schagen en Hollands Kroon/Anna Paulowna via de sites van de twee woningcorporaties gebruik van Woonmatch. Medio 2015 sluit ook Woningstichting Den Helder aan.

Woonmatch is volgens de corporaties betrouwbaar, transparant en gebruiksvriendelijk. Woningzoekenden krijgen wekelijks het actuele huuraanbod te zien van Wooncompagnie en Woningstichting Den Helder en kunnen hierop meteen online reageren. Bij Woningbouwvereniging Anna Paulowna geeft de woningzoekende via Woonmatch vooraf zijn voorkeur voor woningtypen aan en wordt hij/zij benaderd als een woning beschikbaar komt. Verder is het systeem vrij dynamisch. Zo kunnen woningzoekenden na inschrijving op een woning eerdaags ook direct hun plek in de 'rangorde' zien.

Een greep uit ons leveranciersregister

Unilin Insulation B.V.
UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...
Fito Products
Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten ...
BOOT
BOOT is een organiserend ingenieursbureau uit Veenendaal en levert met ca. 120 medewerkers ...