Sturen op kasstromen

Sturen op kasstromen

Gepubliceerd op:

Van woningcorporaties wordt een voortrekkersrol verwacht als het gaat om de energietransitie. Maar verduurzamingsinvesteringen zijn overwegend onrendabel. Dat legt, naast de oplopende belastingen en de mogelijk verminderde aftrekbaarheid van rente, nog meer nadruk op het belang van kasstromen en het bewaken van de financiële ruimte voor investeringen.

“De accountants en adviseurs van Flynth begrijpen niet alleen onze maatschappelijke rol en het belang van gemaakte prestatieafspraken. Hun kennis en expertise op het gebied van liquiditeitsbeheer helpt ons verder om betrouwbare forecastmodellen en sturingsinformatie op te zetten. Zo kunnen wij de geldstromen die horen bij onze keuzes op het gebied van investeringen in nieuwbouw, verbetering en verduurzaming, optimaal op elkaar afstemmen.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over onze aanpak en hoe we samen met u invulling geven aan uw toekomst? Neem contact op met Hans Geuns via 088 - 236 70 00 of hans.geuns@flynth.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

Breijer Verwarmingstechniek & Koeltechniek
Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...
Revoort Slopen & Saneren
Revoort maakt ruimte voor Woningcorporaties ...
Unilin Insulation B.V.
UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...