LEKSTEDEwonen uit haar vertrouwen in NEH met contractverlenging van vijf jaar

LEKSTEDEwonen uit haar vertrouwen in NEH met contractverlenging van vijf jaar

Gepubliceerd op:

Waar het huidige contract pas in 2019 afloopt, heeft LEKSTEDEwonen haar vertrouwen in NEH uitgesproken door op 17 januari 2017 de langetermijnrelatie te verlengen met vijf jaar. Tijdens het aangaan van de verbintenis tot 2024 liet de woningcorporatie uit Vianen weten “zeer tevreden” te zijn met de huidige samenwerking.

Ed de Groot, Directeur van LEKSTEDEwonen, onderbouwde tijdens het bezoek aan NEH de keuze voor de verdere samenwerking met NEH: “Als woningcorporatie stellen wij de klant centraal, dit doen wij door bijvoorbeeld de inzet van zowel een balie als ons klantportaal. Als je kijkt naar het klantportaal en andere pakketten die wij voeren voor onze ICT, dan is stabiliteit en continuïteit van enorm belang. Dit zorgt er namelijk voor dat wij onze klanten altijd en zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.”

Henk Kooij, Manager Financiën bij LEKSTEDEwonen, vult aan: “Samen met collegacorporatie Heuvelrug Wonen zijn wij, in samenwerking met NEH, het WBP/AVG traject ingegaan. Dit traject wordt later aangevuld met het verhogen van het bewustzijn van onze medewerkers, zodat zij weten waar de gevaren liggen met betrekking tot informatiebeveiliging. Na het afronden van deze trajecten weten onze klanten dat ook dit bij LEKSTEDEwonen goed geregeld is.”

Volgens Ed de Groot was het, als klant van NEH sinds 2009, geen moeilijke keuze om wederom met NEH verder te gaan: “Binnen deze samenwerking weten we precies wat we als partijen aan elkaar hebben. In alle gevallen weten we precies bij wie we moeten zijn binnen NEH, ook in tijden dat het misschien iets minder goed loopt.”

Over LEKSTEDEwonen
LEKSTEDEwonen is verantwoordelijk voor de zelfstandige en bedrijfsmatige zorg voor goed en betaalbaar wonen. “Wij werken aan gevarieerde woonmilieus, aan vitale wijken en buurten primair in de gemeente Vianen en in de regio. Wij richten ons op een door de klant gewenste wooncarrière met respect voor de verschillende woon- en leefstijlen.” De woningcorporatie uit Vianen verhuurt en beheert circa 3.800 verhuureenheden.

Over NEH Shared Services
NEH Shared Services B.V. ontzorgt al 13 jaar woningcorporaties op het vlak van de ICT. Met ruim 75 medewerkers ondersteunt NEH meer dan 55 corporaties met onder andere Kantoorautomatisering in de Cloud, gebruikersondersteuning, back-up, replicatie en uitwijk, informatiebeveiliging en informatiemanagement. Door ervaring met zeven van de negen primaire pakketten en meer dan 400 verschillende applicaties gehost in haar datacenter is NEH de meest ervaren partner voor elke woningcorporatie.

Een greep uit ons leveranciersregister

NARIS
Risicomanagement bij woningbouwcorporaties is vast goed!
Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
Veelzijdig galerijvloeren en balkonvloeren voor wbv en vve
Veelzijdig is gespecialiseerd in de aanleg en ophoging van galerijvloeren en balkonvloeren ...