Polygon biedt nu preventieve drone inspecties aan

Polygon biedt nu preventieve drone inspecties aan

Gepubliceerd op:

De woningen die u bouwt en beheert staan steeds vaker bloot aan extreme weersomstandigheden. De klimaatverandering is overal merkbaar. Voor het onderhoud van woningen en gebouwen vraagt dit extra zorg en aandacht.

Maar een heel gebouw, gevel of dak vaker en sneller onderzoeken op rot, verslechtering van de isolatie of warmtelekken is zeer kostbaar en arbeidsintensief. En ook komen daar steeds vaker de inspectie van zonnepanelen bij kijken.

Nieuw en een inmiddels steeds vaker gebruikte methode is de inzet van drones om preventieve inspecties uit te voeren voor snellere controles, en voor de inspectie van moeilijk bereikbare plekken.

Met een thermische camera op de drone zijn warmtelekken in het dak of gevel snel zichtbaar. Ook is makkelijk te meten of zonnepanelen oververhit raken.

Speciaal opgeleide drone piloten van Polygon zorgen ervoor dat u een goed beeld krijgt van de status van het onderhoud van uw appartementengebouw of woningen. De voorbereiding en benodigde vergunning wordt geregeld en met uw specifieke wensen wordt een inspectie uitgevoerd, waarna u een adviesrapport ontvangt welke o.a. foto’s, video’s en aanbevelingen omvat.

Bel Jeroen Jochems voor meer informatie via 088 - 5003500

Een greep uit ons leveranciersregister

DOM Nederland
DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...
Drowa isolatiechips
Drowa; één van de goedkoopste, makkelijkste en meest effectieve isolatiemaatregelen ...
Breijer Verwarmingstechniek & Koeltechniek
Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...