Rookvrije huurwoningen voor studenten

Gepubliceerd op:

Woonstichting De Key levert in Amsterdam Nieuw-West haar eerste rookvrije gebouw op. De oplevering van de rookvrije huurpand is volgens de Noord-Hollandse corporatie een landelijke primeur voor woningcorporaties.

Het rookvrije gebouw van De Key is vooral bestemd voor internationale studenten, die gemeubileerde woonruimte huren voor een periode van 3 tot 12 maanden. De corporatie bood de woningen aan als rookvrij zodat huurders bewust kozen voor een compleet rookvrije woning.

Nieuwe woonconcepten
Roken is in de rookvrije woningen van De Key niet alleen verboden in de trappenhuizen en gangen, maar ook in de woningen zelf. De Key specialiseert zich in de huisvesting van jongeren en ontwikkelt hierbij nieuwe woonconcepten die aansluiten bij maatschappelijke trends. Het concept van de rookvrije woning komt voort uit deze actieve ontwikkeling van woonconcepten.

Rookvrije generatie
De directie van De Key draagt maatschappelijke bewegingen zoals de opkomst van een rookvrije generatie een warm hart toe. Directievoorzitter van De Key Leon Bobbe geeft in een blog aan blij te zijn met de realisatie van de rookvrije woningen. “Rookvrije gebouwen zijn vooral van belang voor jongeren, zij verdienen het om in een rookvrije omgeving op te groeien.”

Bron: Aedes.

Een greep uit ons leveranciersregister


BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen ...