Woonwenz kiest voor hosting van Empire in de Cloud van NEH Shared Services

Woonwenz kiest voor hosting van Empire in de Cloud van NEH Shared Services

Gepubliceerd op:

Tijdens een feestelijk samenzijn, en onder het genot van een heerlijk glas champagne, heeft woningcorporatie Woonwenz een meerjarig contract ondertekend met ERP-leverancier cegeka-dsa en ICT-leverancier NEH Shared Services. Met de keuze voor cegeka-dsa en NEH wordt de woningcorporatie uit Venlo ontzorgd op het gebied van ICT, waardoor zij een grote stap zet in het verder verwezenlijken van haar organisatiedoelstellingen.

Frank van Engelen, directeur-bestuurder van Woonwenz, begon de bijeenkomst met het uiten van zijn vertrouwen: “Woonwenz is ervan overtuigd de beste keuze te hebben gemaakt voor de hoogste kwaliteit in de markt. Door gezamenlijk dit traject aan te gaan wordt het ons mogelijk gemaakt om onze organisatiedoelstellingen te behalen en vast te houden. Wij gaan voor een A in kwaliteit en een A in bedrijfslasten. De A in kwaliteit kunnen wij vasthouden en de A in bedrijfslasten kunnen we door dit nieuwe systeem gaan bereiken.”

De directeur-bestuurder vervolgt: “De beste kwaliteit in de markt wordt tevens tegen een goed tarief aangeboden. De combinatie maakt het heel mooi om deze samenwerking aan te gaan. Samen gaan we ervoor zorgen dat Woonwenz een nog mooier bedrijf wordt.”

Hosting van het primaire pakket bij NEH
Het primaire pakket van Woonwenz zal gehost worden in de Cloud van NEH. Rens van Tilburg en Edmond Janssen, respectievelijk Manager Beleid en Informatiemanager bij de woningcorporatie, gaven tijdens de contractondertekening aan ook erg uit te zien naar de samenwerking met NEH: “We hebben een referentie opgevraagd bij Woonwaard, waar jullie een soortgelijk traject hebben gedaan. Zij waren dermate tevreden, dat dit ons veel vertrouwen gaf. Aanvullend sprak de persoonlijke aandacht die jullie hebben besteed aan dit traject ons erg aan. Zakendoen is en blijft namelijk mensenwerk.”

Over Woonwenz
Woonwenz is de grootste woningcorporatie in de regio Venlo en heeft circa 8.500 woningen en 1.800 andere vastgoedobjecten in eigendom en beheer. Met circa 100 medewerkers bouwt, beheert en verhuurt Woonwenz betaalbare huurwoningen. Deze dienstverlening vindt plaats vanuit de missie van haar rechtstreekse voorloper de Venlosche Bouwvereeniging uit 1907, namelijk het bieden van huisvesting voor “de braave maar minder bemiddelde arbeider”.

Over NEH Shared Services
NEH Shared Services B.V. ontzorgt al 12 jaar woningcorporaties op het vlak van de ICT. Met ruim 55 medewerkers ondersteunt NEH meer dan 55 corporaties met onder andere Kantoorautomatisering in de Cloud, gebruikersondersteuning, back-up, replicatie en uitwijk, informatiebeveiliging en informatiemanagement. Door ervaring met zeven van de negen primaire pakketten en meer dan 400 verschillende applicaties gehost in haar datacenter is NEH de meest ervaren partner voor elke woningcorporatie.

Een greep uit ons leveranciersregister

Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...