Woningcorporaties geholpen met flexibele schil

Woningcorporaties geholpen met flexibele schil

Gepubliceerd op:

Aethon richt zich alweer meer dan 5 jaar op flexibele ondersteuning in de overheid en werkt zodoende met ruim 200 gemeenten samen. Wel is Aethon altijd om zich heen blijven kijken naar mogelijkheden om ook andere organisaties te ondersteunen middels een flexibele schil. Sinds najaar 2013 werken zij dan ook succesvol samen met diverse woningcorporaties in Nederland.


Aethon speelt in op de behoefte van woningcorporaties naar een optimaal flexibele schil voor het  Klant Contact Centrum. Dit doen zij door hoogopgeleide studenten en professionals in te zetten als flexibele pool. De woningcorporatie kan hierdoor zelfs op het laatste moment nog opschalen in haar bezetting. Dit kan bijvoorbeeld bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden zoals extra drukte door slecht weer.

Aan de hand van de eerste ervaringen met woningcorporaties kan Aethon de dienstverlening steeds verder optimaliseren.  Op deze manier kunnen zij de woningcorporaties steeds beter ondersteunen.  De afgelopen twee maanden is de  samenwerking gestart  met Wocom, Prowonen, Parteon en Dudok Wonen en de eerste resultaten zijn positief. Tevens geven onze medewerkers aan het werk uitdagend en afwisselend te vinden. Zij hebben het dan ook erg naar hun zin bij de verschillende woningcorporaties.

Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
Zoontjens
Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...