Nederland wordt steeds mooier

Nederland wordt steeds mooier

Gepubliceerd op:

Bij Caparol kennen we als geen ander de eisen die een buitenmuur stelt. Die kennis en ervaring vindt u terug in onze buitenmuurverven; toonaangevende producten die iedere buitenmuur beschermen én verfraaien. Wat de ondergrond ook is, Caparol heeft er de ideale eindafwerking voor. In onze buitenmuurverven passen we een uitgekiende combinatie toe van technologieën die Caparol zelf heeft ontwikkeld. Een buitenmuurverf van Caparol beschermt en verfraait de gevel én zorgt ervoor dat de muren langer schoon blijven. Zo wordt niet alleen uw vastgoed mooier, maar óók uw onderhoudsrendement.

Premium buitenmuurverven voor gevels die mooi zijn en mooi blijven
Het Caparol Clean Concept verzekert de gevel van een fraaie, kwalitatieve uitstraling die jarenlang in stand blijft.  Buitenmuurverven met het Caparol Clean Concept staan garant voor duurzame bescherming, stabiele kleuren en een schoon oppervlak. Daar hebben opdrachtgevers, gebruikers én voorbijgangers nog jaren plezier van.

Danzij de nano-quarztechnologie en fotokatalyse van de producten met Caparol Clean Concept hechten vuildeeltjes minder snel aan de verf. De bijzondere oppervlaktestructuur van ThermoSan en AmphiSilan verdeelt regenwater en dauw in zeer kleine druppeltjes. Daardoor droogt het oppervlak sneller en krijgen algen en schimmels er nauwelijks vat op.

Kleurrijke bescherming
Kleur is essentieel voor aansprekende architectuur. Kleur kan de vorm en het karakter van een gebouw veranderen, benadrukken, uitlichten, structureren, vereenvoudigen of verbergen. Het is dan ook van groot belang dat de kleur van een gevel zo lang mogelijk stabiel blijft. 

Caparol heeft 500 kleuren uit de 3D System Plus collectie samengebracht in de kleurenwaaier Fassade A1. Een ruim palet, waarin ook krachtige kleuren goed vertegenwoordigd zijn. Buitenmuurverven met het Caparol Clean Concept, toegepast in één van deze 500 kleuren, garanderen een superieure kleurstabiliteit. De technologie in de producten zorgt voor een duurzame en langdurige bescherming van gevels tegen invloeden van onder meer weer en verkeer.

Al onze belangrijkste buitenmuurverven zijn nu gebundeld in een nieuwe brochure. Vraag hem aan via info@caparol.nl of kijk op onze website voor meer informatie.

             

Een greep uit ons leveranciersregister

Vaillant Group Netherlands B.V.
Vaillant is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie ...
Itris BV
Dé totaaloplossing voor woningcorporaties ...
Nijver
Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers ...