Aralco voortaan onder merknaam ‘Renson’ op de markt

Gepubliceerd op:

Sinds 1 januari 2018 is het volledige assortiment van Aralco onder de merknaam Renson op de markt. Als internationale trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen, geeft Renson hiermee extra invulling aan z’n ambitie om Nederlandse klanten beter te kunnen bedienen met een ruimer assortiment. Beide ventilatiespecialisten bundelen de krachten om met één merk ‘Renson’ sterker te staan voor de toekomst. Met een gezamenlijk netwerk van ervaren verdelers en een focus op totaalconcepten vallen de puzzelstukken voor de Nederlandse markt zo helemaal in elkaar.

Ventilatie kijkt tegen een steeds strenger wordende wetgeving aan en dus legt de bouwsector de lat op het vlak van energiezuinigheid, luchtkwaliteit en akoestiek steeds hoger. Bovendien zijn bewoners zich meer dan ooit bewust van het belang van een degelijke binnenluchtkwaliteit in hun woning, op kantoor, op school of in het ziekenhuis. En uiteraard brengt ook dat stijgende verwachtingen met zich mee, bijvoorbeeld op het vlak van ‘smart living’.

Redenen genoeg dus om voortaan onder één merk – ‘Renson’ – naar buiten te treden. In Nederland was Aralco al een klinkende naam in ventilatie en kon het er rekenen op een sterk dealernetwerk. Daar kan nu ook Renson volop beroep op doen om z’n merk verder uit te bouwen, terwijl die distributiepartners kunnen blijven rekenen op een continue service. Bovendien krijgt de Nederlandse markt hierdoor toegang tot de ventilatieoplossingen waar Renson sinds jaar en dag op inzet en tot tal van innovatieve ventilatieproducten die binnenkort gelanceerd zullen worden. Dankzij deze synergie zal Renson z’n totaalconcepten voor gezond, comfortabel en duurzaam wonen nog beter in de Nederlandse markt kunnen aanbieden.

Per 1 januari 2018 heeft Aralco z’n merknaam en corporate branding definitief ingeruild voor die van Renson. Tevens is het Aralco-personeel het Renson-team komen versterken.

Voor meer informatie over Ranson, klik hier.

Over Renson
‘Creating Healthy Spaces’, zo luidt de baseline van Renson. Als trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen stelt dit dynamisch familiebedrijf al meer dan 100 jaar alles in het teken van een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving. Door sterk in te zetten op innovatie, communicatie en internationalisatie zit Renson de toekomst op de hielen, steeds met de focus op een gezond en comfortabel binnenklimaat in woningen, appartementen, kantoren, scholen en zorginstellingen. De nadruk ligt op duurzame totaalconcepten, die tegemoet komen aan de behoeften op het vlak van energiezuinigheid, akoestiek en design.

Over Aralco Natural Ventilation Systems
Aralco NVS is een Belgische onderneming met ruim 40 jaar ervaring in de ventilatiebranche, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige aluminium ventilatieroosters, deur-, muur- en raamroosters en vraaggestuurde ventilatiesystemen voor woning- en kantoorbouw. Een gezond, comfortabel en duurzaam binnenklimaat voor gebouwen nastreven, dat is de missie van Aralco.

Een greep uit ons leveranciersregister

Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
GND Garantiedeuren
GND Garantiedeuren biedt opdrachtgevers en afnemers al meer dan 35 jaar zekerheid ...
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...