Breijer Bouwkundige brandveiligheid

  1. Leveranciers »
  2. Veiligheid »
  3. Brandveiligheid »
  4. Breijer Bouwkundige brandveiligheid

Breijer Bouwkundige brandveiligheid

Bezoekadres
Geyssendorfferweg 5
3088 GJ Rotterdam
Corr.adres
Postbus 51027
3007 GA Rotterdam
Contactgegevens
Telefoon: 088 - 298 67 00
Bouwkundige Brandveiligheid
Breijer Bouwkundige Brandveiligheid voorziet jouw pand(en) van brandwerende voorzieningen. In een bestaand gebouw worden in de loop der jaren aanpassingen gemaakt aan de installaties en het bouwkundige deel. Dit zorgt voor inbreuk op de brandscheidingen die weerstand bieden tegen vuur en rook. Het zorgen voor de juiste wettelijk verplichte compartimentering vereist verschillende disciplines; brandwerend afwerken van leiding doorvoeringen, de juiste opbouw van wanden en vloeren en de juiste deuren en beglazing. Voor al deze werkzaamheden ben je bij Breijer aan het juiste adres. Vanaf het moment dat je bijvoorbeeld een schrijven hebt ontvangen van de brandweer tot oplevering van de werkzaamheden staat Breijer voor je klaar. Wij denken graag met je mee om samen tot de juiste oplossing te komen voor jouw uitdaging.

Gecertificeerde producten en werkwijze
In de wereld van de bouwkundige brandveiligheid is het verplicht om met de juiste producten te werken die op de juiste manier getest zijn. Wij kunnen je te allen tijde deze testcertificaten overleggen en aantoonbaar maken dat wij op de juist manier onze producten verwerken. Op deze manier ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit en veiligheid.

Samenwerken op de manier die bij jouw organisatie past
We werken graag op een transparante en duurzame manier samen. Wat ons betreft sluiten we graag aan bij de aanpak die het beste bij jouw bedrijfsvoering past. Voor alle manieren van samenwerken denken we graag met onze opdrachtgevers mee, of dat dit een aanbestedingen, een projectofferte of een enkele doorvoering is. Je kunt altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie treft u op: www.breijer.nl

Foto's van Breijer Bouwkundige brandveiligheid

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Breijer Bouwkundige Brandveiligheid voorziet jouw pand(en) van brandwerende voorzieningen ...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept ...

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...

MASTUM ontzorgt u graag door samen met u de staat van de daken in kaart te brengen ...

Goede ventilatie is onmisbaar voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is al meer dan 25 jaar ...