Verduurzamen doe je samen!

Verduurzamen doe je samen!

Gepubliceerd op:

Energiebesparing en duurzaamheid staan hoog op de agenda bij woningcorporaties. Met als gevolg extra zonnepanelen, meer isoleren, de inzet van warmtepompen en soms zelfs het vervangen van bestaande woningen door nieuwe. Uiteindelijk moet het corporatiebezit in 2050 geheel energieneutraal zijn.

Snelle levering
De verduurzamingsplannen van woningcorporaties té ambitieus? Niet voor Drowa Isolatiechips. Zelfs niet in de huidige ‘overvraagde’ markt. Van het moment van offerte tot de levering zit 2 tot 4 weken. Als je zoals wij al 20 jaar kruipruimtes isoleert, leer je veel. Wij kijken steeds hoe het nog sneller en beter kan. Zo isoleren wij met ons unieke blaassysteem een huis in 2 uur. En met onze grote vrachtwagens kunnen wij per vracht meer dan 40 huizen isoleren, direct vanuit de vrachtwagen. Hoe meer woningen, hoe beter wij werken. Deze schaalvoordelen delen we graag met woningcorporaties.

Levenslang
De isolatiechips zijn van hoge kwaliteit, gemaakt van restplastic en circulair. Chips uit oude woningen kunnen worden hergebruikt, omdat ze weer eenvoudig zijn te verwijderen en levenslang meegaan. Door de gesloten celstructuur krijgen vocht en vuil geen invloed op de werking. Dit maakt levenslang isoleren veilig, duurzaam en milieuvriendelijk.

De samenwerking met woningcorporaties heeft ons veel geleerd. Van die ervaring pluk jij de vruchten. Een goed begin is het halve werk, daarom bereiden we ons goed voor en denken we mee in de planning. We zijn flexibel, werken schoon, netjes en stil en schakelen snel bij als er eens een kink in de kabel is. Vooraf bekijken we de te behalen Rbf waardes voor de subsidie. Bijkomend voordeel is dat de Drowa Isolatiechips zijn gekeurd en dus worden meegenomen in het bepalen van het energielabel.

Geen overlast
Bewoners moeten geen last hebben van het isoleren. Dat is ons uitgangspunt. Daarom gebruiken we geen chemische middelen, timmeren, zagen, boren of hameren we niet en zijn we binnen 2 uur klaar. De vloer wordt weer keurig teruggelegd, zoals deze is aangetroffen en na het isoleren ruimen we alles weer netjes op. Dan begint direct het fijner wonen voor de bewoners. Met een droge aangename lucht, geen condensvorming, een schimmelvrij en vochtvrij huis en een tot 4 graden warmere vloer. En niet te vergeten een forse besparing op energie!

Nog niet overtuigd? Maak eens gebruik van ons gratis isolatie advies, speciaal voor woningcorporaties. Bel ons (0519 244 030) of kijk voor meer informatie eerst hier.

Drowa; één van de goedkoopste, makkelijkste en meest effectieve isolatiemaatregelen

Een greep uit ons leveranciersregister

Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
WTW
Bij WTW bieden we data- en kennisgedreven oplossingen op het gebied van mensen, risico en kapitaal ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...