Razendsnel renoveren met S 9000 NL reno

Razendsnel renoveren met S 9000 NL reno

Gepubliceerd op:

GEALAN combineert innovatie en functionaliteit met de ontwikkeling van het revolutionaire kozijnsysteem S 9000 NL reno. Complete woonwijken worden hiermee vele malen sneller en eenvoudiger gerenoveerd dan met ieder ander systeem. De S 9000 NL reno kan namelijk door middel van een handig kliksysteem over het bestaande houten kozijn gemonteerd worden. Naast een veel efficiënter montageproces, kent het systeem nog veel meer voordelen voor zowel de monteurs als de bewoners.

Dit zijn de voordelen bij renovatie
Het S 9000 NL reno systeem is speciaal ontwikkeld voor renovatiedoeleinden. Doordat het oude kozijnkader niet verwijderd wordt, is er sprake van een enorme afvalreductie. Het bestaande kader wordt ingepakt, waardoor eventueel asbest vaak niet verwijderd hoeft te worden. Een stelkozijn is niet nodig en de kans op beschadigingen is aanzienlijk kleiner.

Een duurzame investering
Verschillende stappen in het renovatieproces kunnen overgeslagen worden, wat een ongekende besparing in tijd en geld oplevert. Dit maakt het S 9000 NL reno systeem de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een duurzame investering om in korte tijd vele woningen te voorzien van nieuwe, hoogwaardige kozijnen die om weinig onderhoud vragen.

Uitstekende thermische isolatie
Naast unieke eigenschappen voor het monteren, kent het S 9000 NL reno systeem ook vele voordelen voor de eindgebruiker. Het kozijn biedt uitstekende thermische isolatie, met een uitvoerig geteste U-waarde van 1,2. Dit komt door de geavanceerde kamertechnologie, met verschillende luchtkamers in het profiel en de middendichting die een hoge wind- en waterdichtheid garandeert.

Een comfortabele binnenklimaat
Het unieke systeem is ontworpen met het oog op duurzaamheid. De hoge thermische prestaties voorkomen warmteverlies, wat resulteert in lagere energiekosten voor de bewoners. Gunstig voor hun portemonnee en het milieu. De bewoners genieten dankzij de toepassing van het S 9000 NL reno systeem ieder seizoen en onder alle weersomstandigheden van een comfortabel binnenklimaat.

Voor alle moderne bouwprojecten
Het S 9000 NL reno systeem voldoet aan alle eisen voor moderne bouwprojecten. Met dit systeem, vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, kan ieder eigentijds ontwerp gerealiseerd worden. Het slanke kozijn is een stuk lager ten opzichte van traditionele kozijnprofielen. Met een strakke afwerking resulteert dit in een stijlvolle uitstraling en maximaal lichtinval in de woning.

Laat u verder informeren door de deskundigen van GEALAN


Een greep uit ons leveranciersregister

BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...